Bir kez teknik servislik garantilik bir sorun görmedim, Türkiye ' den alalım garantili olsun derseniz full sistemde 1000 tl fark görürsünüz ve yüzde yüz amazondan almaya değer. Hatta amazon güvencesindeki amazon tarafından gönderilen kullanılmışlara da bakmanızı öneririm, kimisinin sadece kutusunda hasar oluyor ve ürün sıfır ürün oluyor. Amd ise internetten baktığım kadarıyla çok yüksek oyunlarda Nvidia ile 20-10 fps fark bile oluyor.
Bir kez teknik servislik garantilik bir sorun görmedim, Türkiye ' den alalım garantili olsun derseniz full sistemde 1000 tl fark görürsünüz ve yüzde yüz amazondan almaya değer. Hatta amazon güvencesindeki amazon tarafından gönderilen kullanılmışlara da bakmanızı öneririm, kimisinin sadece kutusunda hasar oluyor ve ürün sıfır ürün oluyor. Amd ise internetten baktığım kadarıyla çok yüksek oyunlarda Nvidia ile 20-10 fps fark bile oluyor.
Hangi kartların testlerine baktınız ? Önerdiğim kart GTX 1060 ile karşılaşınca Dx12, Vulkan, Crossfire, Freesync monitörlerin ucuzluğunu ve aralarında ortalama 200 TL daha fark olduğunu da göze alırsak çok daha başarılı bir karttır. Ama GTX 1070 ile kıyaslanamaz tabi ki de. Amazonun ne kadar güvenilir olup olmadığını gayet iyi biliyorum oradan alışverişlerim de oldu ama garantisi burada geçerli değil. Oldu da kartta CW oldu ve sesi rahatsız ediyor, yollayıp beklemek durumunda kalacaksın. Dediğim gibi hala çok önermiyorum ama yine de karar sizin. Ayrıca amazondan da olsa 300 TL ile ssd ve monitör alınmaz.
Hangi kartların testlerine baktınız ? Önerdiğim kart GTX 1060 ile karşılaşınca Dx12, Vulkan, Crossfire, Freesync monitörlerin ucuzluğunu ve aralarında ortalama 200 TL daha fark olduğunu da göze alırsak çok daha başarılı bir karttır. Ama GTX 1070 ile kıyaslanamaz tabi ki de. Amazonun ne kadar güvenilir olup olmadığını gayet iyi biliyorum oradan alışverişlerim de oldu ama garantisi burada geçerli değil. Oldu da kartta CW oldu ve sesi rahatsız ediyor, yollayıp beklemek durumunda kalacaksın. Dediğim gibi hala çok önermiyorum ama yine de karar sizin. Ayrıca amazondan da olsa 300 TL ile ssd ve monitör alınmaz.
Ben sadece bir kere alacağım için bir sıkıntı çıkmasın istiyorum mesela 7-8 sene dayansın istiyorum yeni nesil oyunları felan açsın istiyorum o yüzden nvidia tercih ediyorum.Benim oynadığım oyunlarda bakıyorum fark oluyor Rise of the tomb raider , Fifa 17 , Gta v , Cs Go daha sayamadığım bir çok oyun. Fakat bende bazıları yüklü mesela battlefield 1 ' i boşuna indirmek istemiyorum sistem kasar diye. Bende bir kere alıp böyle oyunlarda en fazla 70- 80 fps akıcı geliyor bana bilmiyorum monitörden mi kaynaklanıyor ama 60 fps ' de tetikte oynuyorum bir anda düşerse diye rahat oynayamıyorum. Rx480 testlerine baktım belki sizde görürsünüz.
Kardeş Rx480 piyasada yokken GTX960a bakıyordum AMD asla olmaz diyordum sadece NVIDIA kartlar olarak işaretleyip öyle bakardım. 1070'e tabiyki rakip olamaz ama RX serisiyle AMD gerçekten büyük ses getirdi bunu kabul etmek lazım. Çok da sattılar zaten. Amazon olayına gelirsek Ben vatandan aldım en son kartımda Coil Whine sorunu vardı şu an servisteki 19.günü. Ben 4 defa farklı kartı servise yolladım. Beklemek sinir bozucu. Ben nerdeyse bütün parçaları internetten aldım. Ekran kartını tesadüfen vatandan aldım. Eğer internetten alsaydım işim çok daha zordu. Ekran kartı da sorun çıkartan bir parça ben bir ekran kartı daha alacak olsam 200-300 TL fazla bile vermeye razıyım.