4500TL monitör önerisi

smtoz

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım fakat monitör almadım ve eski monitörümde VGA girişli olduğu için kullanamıyorum, bu yüzden yeni bir monitör almak istiyorum.
Bütçem maksimum 4500TL ama kargo şirketlerine pek güvenemiyorum, o yüzden fiziksel olarak almak istiyorum monitörü.
Bu yüzden Vatan, MediaMarkt ya da Eskişehir içinde fiziksel bir şubeden alacağım.
Aklımda iki monitör var ve linklerini bırakıyorum buraya.
Sizce hangisini almak daha mantıklı ya da farklı alternatifler var mı bu bütçe için?
Yanıtlarınızı bekliyorum.

Bu arada ekran kartım RX 6700 XT DP ve HDMI girişleri var.

HP Omen 25i ya da @Wrexyz arkadaşın attığı MSI.

Yeni bir sistem topladım fakat monitör almadım ve eski monitörümde VGA girişli olduğu için kullanamıyorum, bu yüzden yeni bir monitör almak istiyorum.
Bütçem maksimum 4500TL ama kargo şirketlerine pek güvenemiyorum, o yüzden fiziksel olarak almak istiyorum monitörü.
Bu yüzden vatan, MediaMarkt'ya da Eskişehir içinde fiziksel bir şubeden alacağım.
Aklımda iki monitör var ve linklerini bırakıyorum buraya.
Sizce hangisini almak daha mantıklı ya da farklı alternatifler var mı bu bütçe için?
Yanıtlarınızı bekliyorum.

Bu arada ekran kartım RX 6700 XT DP ve HDMI girişleri var.

LG monitör VA panel IPS panel almanızı tavsiye ederim.

İkisi arasından Lenovo modeli. Ama önerim,
Vatan ve Mediamarkt'ta bu ürün yok.

@smtoz ben de Eskişehir'de oturuyorum. Hangisinde karar kıldın. Senin gibi ben de mağazadan satın almak istiyorum.

Açıkçası ikisi arasından Lenovo olan daha çok hoşuma gitti muhtemelen onu alacağım diyordum ki tam şuanda fark ettim 1.300TL zam gelmiş :) şu anda vazgeçtim almaktan galiba internetten alacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı