Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #11 egednc dedi: Yok kral sizce fiyatlar iner mi? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar için bir blog oluşturdum onun için bloguma bakarsan iyi olur ama ben şahsen bu fiyata APU çok fazla önermiyorum
egednc dedi: Yok kral sizce fiyatlar iner mi? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar için bir blog oluşturdum onun için bloguma bakarsan iyi olur ama ben şahsen bu fiyata APU çok fazla önermiyorum
Fatih Göğebakan Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #12 Deniz w dedi: Fiyatlar için bir blog oluşturdum onun için bloguma bakarsan iyi olur ama ben şahsen bu fiyata APU çok fazla önermiyorum Genişletmek için tıkla... Blog'unu atar mısın?
Deniz w dedi: Fiyatlar için bir blog oluşturdum onun için bloguma bakarsan iyi olur ama ben şahsen bu fiyata APU çok fazla önermiyorum Genişletmek için tıkla... Blog'unu atar mısın?
egednc Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 220 29 Mart 2021 #13 Deniz w dedi: Fiyatlar için bir blog oluşturdum onun için bloguma bakarsan iyi olur ama ben şahsen bu fiyata APU çok fazla önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bloguna nasıl bakacağım.
Deniz w dedi: Fiyatlar için bir blog oluşturdum onun için bloguma bakarsan iyi olur ama ben şahsen bu fiyata APU çok fazla önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bloguna nasıl bakacağım.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #14 egednc dedi: Bloguna nasıl bakacağım. Genişletmek için tıkla... Fatih Göğebakan dedi: Blog'unu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bütçelere göre oyun sistemleri Sistem: EBA-APU Il İlk sistemimizden çok bir şey beklemeyin çünkü bu sistem bir APU sistem. Bu bilgisayar derslerinize girebileceğiniz, işlerinizi yapabileceğiniz işinizi yaptıktan sonra arkadaşlarınızla CS:GO, Valorant, LoL gibi oyunları düşük... www.technopat.net
egednc dedi: Bloguna nasıl bakacağım. Genişletmek için tıkla... Fatih Göğebakan dedi: Blog'unu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bütçelere göre oyun sistemleri Sistem: EBA-APU Il İlk sistemimizden çok bir şey beklemeyin çünkü bu sistem bir APU sistem. Bu bilgisayar derslerinize girebileceğiniz, işlerinizi yapabileceğiniz işinizi yaptıktan sonra arkadaşlarınızla CS:GO, Valorant, LoL gibi oyunları düşük... www.technopat.net
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Mart 2021 #15 Eğer isterseniz Apu toplayabilirim.