Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 28 Ocak 2025 #11 SADEX dedi: Eki Görüntüle 2410006 Bu iyi mi hocam sizce? Genişletmek için tıkla... Benim bütçem bu olsa ben bunu alırdım hocam bence güzel.
SADEX dedi: Eki Görüntüle 2410006 Bu iyi mi hocam sizce? Genişletmek için tıkla... Benim bütçem bu olsa ben bunu alırdım hocam bence güzel.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #12 Bjorn Ironside dedi: O fiyata navaja bıçağı veya gölge hançerler alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu resimdeki nasıl hocam, navaja olabilir.
Bjorn Ironside dedi: O fiyata navaja bıçağı veya gölge hançerler alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu resimdeki nasıl hocam, navaja olabilir.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 6 28 Ocak 2025 #13 Huntsman knife- Black laminant-well worn, 117 dolar.
Bjorn Ironside Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #14 SADEX dedi: Bu resimdeki nasıl hocam, navaja olabilir. Genişletmek için tıkla... Resimdeki bıçak şık duruyor düşünülebilir.
SADEX dedi: Bu resimdeki nasıl hocam, navaja olabilir. Genişletmek için tıkla... Resimdeki bıçak şık duruyor düşünülebilir.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #15 Hocam tartışmaya gerek yok benim için problem yok başka bıçak atmak istiyorsanız atabilirsiniz. Fotoğraftaki bıçağın düşük float buldum başka bir tane önermenizi bekliyorum.
Hocam tartışmaya gerek yok benim için problem yok başka bıçak atmak istiyorsanız atabilirsiniz. Fotoğraftaki bıçağın düşük float buldum başka bir tane önermenizi bekliyorum.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #16 Doğru söylüyorsunuz hocam sizin öneriniz nedir bıçak konusunda merak ediyorum.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 28 Ocak 2025 #17 SADEX dedi: Doğru söylüyorsunuz hocam sizin öneriniz nedir bıçak konusunda merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Paracord veya Huntsman alırdım ben. Hangisinde görece daha iyi skin varsa ona yönelirdim.
SADEX dedi: Doğru söylüyorsunuz hocam sizin öneriniz nedir bıçak konusunda merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Paracord veya Huntsman alırdım ben. Hangisinde görece daha iyi skin varsa ona yönelirdim.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #18 Yürüyen HLTV dedi: Paracord veya Huntsman alırdım ben. Hangisinde görece daha iyi skin varsa ona yönelirdim. Genişletmek için tıkla... O resimdeki güzel mi sizce hocam son çare onu alacağım sanırsam.
Yürüyen HLTV dedi: Paracord veya Huntsman alırdım ben. Hangisinde görece daha iyi skin varsa ona yönelirdim. Genişletmek için tıkla... O resimdeki güzel mi sizce hocam son çare onu alacağım sanırsam.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 28 Ocak 2025 #19 SADEX dedi: O resimdeki güzel mi sizce hocam son çare onu alacağım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Stained falan alınmıyor mu o paraya, o daha güzel görünüyor bence. Nereden alıyorsunuz?
SADEX dedi: O resimdeki güzel mi sizce hocam son çare onu alacağım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Stained falan alınmıyor mu o paraya, o daha güzel görünüyor bence. Nereden alıyorsunuz?
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #20 Yürüyen HLTV dedi: Stained falan alınmıyor mu o paraya, o daha güzel görünüyor bence. Nereden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... DMarket sitesinden alıyorum hocam. Daha ucuza denk geliyor. Skaylia dedi: Benim bütçem bu olsa ben bunu alırdım hocam bence güzel. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl sizce hocam hangisini almalıyım ikisinin arasında kaldım.
Yürüyen HLTV dedi: Stained falan alınmıyor mu o paraya, o daha güzel görünüyor bence. Nereden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... DMarket sitesinden alıyorum hocam. Daha ucuza denk geliyor. Skaylia dedi: Benim bütçem bu olsa ben bunu alırdım hocam bence güzel. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl sizce hocam hangisini almalıyım ikisinin arasında kaldım.