450CC başlangıç motoru önerisi

Bütçem maksimum 300k civarı aklımda bir model yok acemiliğiimi attıktan sonra yükseltmeyi düşünüyorum.
Kronik sorunu olmayan, her yönden iyi, naked veya racing motor önerisi yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer tecrübeniz yeterliyse 450sr.

450CC ile başlarsan fazla yaşamazsın.

Şahsen bilmiyorum ama, insanlar bu olayı abartıyolar diye düşünüyorum.
Motoru aldıktan sonra 1-2 ay sakin yerde yavaş yavaş alıştırma yapacağım.

Eğer tecrübeniz yeterliyse 450sr.

Öneren çok ama karşıma çok arıza yaptıgı videolar çıkıyor, yorumlarda kronik diye dalga geçiyorlar.

Şahsen bilmiyorum ama, insanlar bu olayı abartıyolar diye düşünüyorum.
Motoru aldıktan sonra 1-2 ay sakin yerde yavaş yavaş alıştırma yapacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçem maksimum 300k civarı aklımda bir model yok acemiliğiimi attıktan sonra yükseltmeyi düşünüyorum.
Kronik sorunu olmayan, her yönden iyi, naked veya racing motor önerisi yapar mısınız?

250CC 400CC'ler falan başlangıç motoru zaten bir Türkiye'de bu kadar kompleks var bisikletle 10k km sonra scooterla 20k km en en son ömrünüz yeterse 250CC geçebilirsiniz onda da 3.vitesi geçmeyin(!)

300k civarı 450sr alırsın.

250CC MT-25 almanı öneririm 2.eli sağlam 450CC acemi için çok gelir.

Başlangıç motoru 125CC veya 250CC olanlardır. 125CC ile 93km hız görüyorum bazı modeller 100Km'yi biraz geçiyorlar. Aşırı hız yaparsan ve fren kontrolün yoksa yoldan uçarsın.
450CC ile başlanmaz direksiyon kontrolün varsa hız yapmada sorunun yoksa alabilirsin 250CC olanlar zaten 120km hızlara çıkıyor bu da şehir içi ve şehirler arası hız için bile idealdir. Yeni başlayan biri başlangıç olarak 450CC almamalı kulağa hoş gelir yüksek CC ama bir aceminin düşmesi felaketle sonuçlanır.
Başlangıç olarak 250CC ABS'li en iyi tercih olacaktır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı