Motosikletin kalitesine diyecek lafım yok. R25 ile kıyaslamam çünkü performansı geçtim kalite olarak da 2-3 gömlek öndedir. Fakat NINJA400 artık ülkemize gelen bir model değil, Kawasaki her ne kadar premium, üst sınıf bir marka olsa da işte devreye klişe olacak fakat "servis ve parça durumu" giriyor. Parçaları kolay bulunmuyor, artık ülkemizde olan bir model de olmadığı için bu durum daha da zorlaşacaktır. Parçası bir şekilde getirtilse bile çok çok pahalıdır. Servis maaliyetleri de keza öyle. Ayrıca pazardaki rağbeti de çok düşük olduğu için satarken uğraştıracaktır. Yani tabii bunlar göz önüne alındığında almak pek akıl karı olur mu tartışılır? Maalesef bu ülkeye premium markaların ve bu markaların motosikletleri fazla. Gönül ister, sokaklarımızda Moto guzziler görelim, MV Agusta'lar görelim, Triumph'lar görelim ama işte olmuyor. Bu ülkede kafam rahat olsun, servis parça sorunu yaşamayayım, işimi rahatça gördüreyim diyorsan Honda alacaksın. Veya bütçen az ise Bajaj. Aksi takdirde dediğim şeyler devreye giriyor. Ben dediğim gibi Hornet 500 ve CBR500 öneriyorum (saydıım sebeplerden dolayı) Ha tabii ki de çok güzel motosiklet, saydığım doğabilecek problemleri bir şekilde tolere ederim diyorsan alabilirsin.