450SR alınır mı?

Gardaş 500r hızı motor blok ömrü uzun olsun diye devir sınırı var ama artçı varken bile top speedine ulaşabiliyor hızlanması çok iyi bir motor yani top Speed'e bakarak ya nasıl 500'lük diye geçmen saçmalık olur alabileceksen tavsiye ederim.

“Top speed” dediğiniz şeyde de bir sorunu yok zaten, 47 beygirlik bir motosiklet o hızlara ulaşabilecektir. Bu son derece doğal ve normal. Hız beklentisi olana her zaman “hız iyi bir şey değildir” diyerek 600-1000cc 4 silindir supersportları öneriyoruz. A2 seviyesinde olan bir “beginner” sınıf motosikletin görebileceği hızlar bunlardır 160-190 arası. Otoyollarda zaten limit 130.

Ben 250 125 CC ile başlanır üstü bozar diyen insanlara katılmıyorum ama vitesli motor sürmedim diyen adama da 100 beygir üstü makine al demek mantıklı gelmiyor.

Ben 250 125 CC ile başlanır üstü bozar diyen insanlara katılmıyorum ama vitesli motor sürmedim diyen adama da 100 beygir üstü makine al demek mantıklı gelmiyor.

Olay kişide ve kişinin ruh yapısında bitiyor. Ben motosiklete başladığımda bu kadar çeşit motosiklet yoktu. Hele hele 125CC-250CC yoktu, tek tük motorlar vardı işte Honda Titan'lar vardı MZ251'ler vardı. Onlarda genelde köy yerlerindeydi. Sürücü kursu bu kadar fazla yoktu, Motosiklet sürecek yani öğrenecek adam çevresinden büyüğünden, dayısından, amcasından, eşinden dostundan alıp öğrenirdi. Ben 15 yaşında öğrendim. Akrabamın motosikleti o zaman onda Yamaha XT660 vardı. Boyuma da yetmiyordu, zar zor ayak uçlarıma basa basa öğrendiydim. Şu anki nesil aslında çok çok şanslı. Bir sürü seçenek var ve bugün iyi kötü her motorda ABS var ne bileyim tcs var. Bizim zamanımızdaki motorlar kara düzendi, hiçbiri yoktu. Gaz ve fren.

@gobeyondlimits ninja 400 için ne düşünüyorsun abi? 2023 kasa 370-360 bin TL bandında temizleri var sarı sitede alınabilir mi R25 yerine?

@gobeyondlimits ninja 400 için ne düşünüyorsun abi? 2023 kasa 370-360 bin TL bandında temizleri var sarı sitede alınabilir mi R25 yerine?

Motosikletin kalitesine diyecek lafım yok. R25 ile kıyaslamam çünkü performansı geçtim kalite olarak da 2-3 gömlek öndedir. Fakat NINJA400 artık ülkemize gelen bir model değil, Kawasaki her ne kadar premium, üst sınıf bir marka olsa da işte devreye klişe olacak fakat "servis ve parça durumu" giriyor. Parçaları kolay bulunmuyor, artık ülkemizde olan bir model de olmadığı için bu durum daha da zorlaşacaktır. Parçası bir şekilde getirtilse bile çok çok pahalıdır. Servis maaliyetleri de keza öyle. Ayrıca pazardaki rağbeti de çok düşük olduğu için satarken uğraştıracaktır. Yani tabii bunlar göz önüne alındığında almak pek akıl karı olur mu tartışılır? Maalesef bu ülkeye premium markaların ve bu markaların motosikletleri fazla. Gönül ister, sokaklarımızda Moto guzziler görelim, MV Agusta'lar görelim, Triumph'lar görelim ama işte olmuyor. Bu ülkede kafam rahat olsun, servis parça sorunu yaşamayayım, işimi rahatça gördüreyim diyorsan Honda alacaksın. Veya bütçen az ise Bajaj. Aksi takdirde dediğim şeyler devreye giriyor. Ben dediğim gibi Hornet 500 ve CBR500 öneriyorum (saydıım sebeplerden dolayı) Ha tabii ki de çok güzel motosiklet, saydığım doğabilecek problemleri bir şekilde tolere ederim diyorsan alabilirsin.

Çok teşekkürler abi cevabın için bayağıdır motor araştırıyorum neredeyse 1 yıldır 125CC kullanıyorum artık yükseltemeye hazırım yıl başında alacağım yeni motorumu normalde CBR500r istiyordum ta ki geçen hafta bayiye gidene kadar 530bin TL fiyat çektiler sıfırına bende biraz soğudum, R25i düşündüm fakat o fiyatları hiç hak etmiyor sonra gözüme ninja çarptı işte R25 parasına 400CC motor, bunu alsam bir 2 3 yıl binip satsam diyorum evet parçaları vs de düşünmek lazımda hep parça değiştirmeyeceğiz ki sonuçta Allah korusun kaza durumu vs de olmasa cazip geldi ninja 400.

O zaman, güzelce araştır, yaşadığın yerde işini iyi yapan bir ekspertiz var ise ona da götürebilirsin. Tam anlamıyla temiz, kazasız bir ninja400 bul, alabilirsin dediğim gibi. Şimdiden hayırlı olsun.

O zaman, güzelce araştır, yaşadığın yerde işini iyi yapan bir ekspertiz var ise ona da götürebilirsin. Tam anlamıyla temiz, kazasız bir NINJA400 bul, alabilirsin dediğim gibi. Şimdiden hayırlı olsun.

Eyvallah teşekkür ederim abi istanbuldayım, analiz moto ekspertize götürmeyi düşünüyorum bakımlara da arn motor diye düşünüyorum bakalım hayırlısı daha birkaç ay var zaten belki de değişir fikirler. İyi sosyaller abi.

260 bin TL'ye sr 450 buldum 2024 model 4 bin km de sıfırı 330 bin TL sizce alayım mı adam hiçbir sorunu yok dedi 2. el alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…