450TL Klavye ve Mouse Önerisi

• Konuyu başlatan Kavin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.086
Daha fazla  
Toplam fiyat 450TL'yi geçmeyecek şekilde klavye ve mouse önerisi bekliyorum. Ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Mekanik olmasına gerek yok. Kaliteli markalardan olursa sevinirim.

Trust Gxt 890 ve Aorus M2 modellerine bakabilirsiniz.

Klavye alternatif olarak:

Toplam fiyat 450TL'yi geçmeyecek şekilde klavye ve mouse önerisi bekliyorum. Ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Mekanik olmasına gerek yok. Kaliteli markalardan olursa sevinirim.

Mouse öneremiyorum çünkü eline göre rahatlığı değişir. Klavyeyi bayadır kullanıyorum çok güzel sıkıntısı yok.

Trust Gxt 890 ve Aorus M2 modellerine bakabilirsiniz.

Klavye alternatif olarak:
Teşekkür ederim ama Trust markasına ne kadar güvenebilirim bilemiyorum. Aorus M2 yerine G203 veya G102 daha güzel geliyor. G213 + G203 düşünüyorum, nasıl olur? G203 G102'nin revize hali galiba.

Mouse öneremiyorum çünkü eline göre rahatlığı değişir. Klavyeyi bayadır kullanıyorum çok güzel sıkıntısı yok.
Gamepower tercih etmeyi düşünmüyorum. Daha bilindik ve güvenilir markalar önceliğim.

Klavye ve fareyi ayrı ayrı alsam daha ucuza denk gelecek mousepad ihtiyacım yok şuan teşekkür ederim.

Klavye: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Mouse:
Teşekkür ederim öneriniz için ama attığınız klavye yerine G213 daha kullanışlı geliyor. Fare hakkında kararsızım.

G213 + G203 nasıl olur arkadaşlar?

G203 Asya pazarına çıkmış hali diye biliyorum.

G203+MK110 yapılabilir tercih size kalmış.
https://www.hepsiburada.com/logitec...60KvhSKPhuvUp6hAn7mzMp030xBAogYBoCCbAQAvD_BwE Yenilenmiş hali olduğu yazıyor yorumlarda.

MK110 önermenizin sebebi nedir? G213'e göre artı yönleri nelerdir? G213'de artı olarak bilek desteği de var ve tasarımı daha hoşuma gitti.

MK110 modelinin kullandığı yarı mekanik tuş yapısı onu öne geçiriyor.

O yorum biraz garip zaten. "Yenisi bu dediler aldım"
G102 6000 ve G203 8000 DPI ama ben 1200'den fazla kullanmadığım için artısı olmaz diye düşünüyorum.

Rekabetçi oynamadığım için tuş yapısı pek fark etmez benim için rahatlık daha önemli benim için. G213'ün tuşları daha yumuşak galiba.

Kulaklık olarak ne önerirsiniz? Ses falan kasmam hem bilgisayarda hem sporda kullanmak için kablosuz olması önemli. Hangisi daha iyidir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı