450TL VDSL modem tavsiyesi

Bluedad

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hem evde hem de iş yerinde 35 Mbps VDSL internet kullanıyorum. Bugün iş yerimdeki modemde tüm ışıklar gitti. Elektrik dahi almıyor. Muhtemelen yeni modem almak durumundayım. Ancak evdeki ASUS DSL-N17U VDSL modemim de yetersiz kalıyor. Evde duvar çok olduğundan diğer odalarda internet sık sık kopuyor ya da yavaşlıyor. Sanırım antenleri modemin içinde olduğundan kaynaklanıyor bu durum. Kafamda uygun fiyatlı bir VDSL modem alıp direkt iş yerine takmak ya da 450 TL bandına çıkıp, yeni modemi eve, evdeki ASUS’u iş yerine takmak var. Çünkü iş yerinde bilgisayar ile modem arasında duvar vs. yok ve modem bilgisayara oldukça yakın sayılır. Birkaç modem baktım, en çok karşıma Keenetic Omni çıktı uygun fiyatlı olarak. Fiyatı artırınca Keenetic Extra, TP-Link Archer VR300 ve ASUS AC750 seçenekleri çıkıyor. Sizin tavsiyeniz ne olur? Bu arada eğer üst fiyatlı modellere çıkarsam kesinlikle güçlü antenleri olması gerekiyor modemin.

Son düzenleyen: Moderatör:

VR300 hakkında olumsuz yorumlar da baya fazlaymış. Dört antenli olsa da çok iyi bir çekim gücü yok diyorlar. Biraz Keenetic tarafına kayıyorum.
TP-Link hakkında çoğu kişi şikayetçiydi. Keenetic Extra DSL aldım arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
VR300 hakkında olumsuz yorumlar da baya fazlaymış. Dört antenli olsa da çok iyi bir çekim gücü yok diyorlar. Biraz Keenetic tarafına kayıyorum.
TP-Link hakkında çoğu kişi şikayetçiydi. Keenetic Extra DSL aldım arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Tavsiye eder misiniz? Çekim gücü nasıldır ? Kararsız kaldım modemler arasında.

Tavsiye eder misiniz? Çekim gücü nasıldır? Kararsız kaldım modemler arasında.

Açıkçası 4 antene sahip olmasına rağmen eski 2 antenli ASUS modem ile arasında çok fark yok diyebilirim. Bir kusurunu görmedim şimdilik. Arayüzü gayet basit ve sade. Yani çok beklentiye girip de alırsanız beklentinizi karşılayamayabilir. Ancak Tp-Link’ten iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı