450TL'ye Corsair HS50Pro alınır mı?

BCatto

Hectopat
Merhabalar, şu an İncehesap'ta Corsair HS50Pro indirimde ve 450 TL. Kafama çok yattı fakat çoğu kişi "drop Plus" ya da "Fury" yi öneriyor. Bunlara ek olarak bana neler önerebilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum :) şu an kullandığım kulaklık G230.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, şu an İncehesap'ta Corsair HS50Pro indirimde ve 450 TL. Kafama çok yattı fakat çoğu kişi "drop Plus" ya da "Fury" yi öneriyor. Bunlara ek olarak bana neler önerebilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum :) şu an kullandığım kulaklık g230.

Bende bu akşam Corsair'in bir kulaklığını sipariş edeceğim ancak size yardım edebileceğim konu şu Rampage'nin belirttiğiniz ürünlerini öneren çok insan gördüm ancak benim için Rampage almak kumardan ibaret daha demin başka bir konuda da buna değindim kaliteli bir marka olarak bildiğimiz Corsair almanız sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Bende bu akşam Corsair'in bir kulaklığını sipariş edeceğim ancak size yardım edebileceğim konu şu Rampage'nin belirttiğiniz ürünlerini öneren çok insan gördüm ancak benim için Rampage almak kumardan ibaret daha demin başka bir konuda da buna değindim kaliteli bir marka olarak bildiğimiz Corsair almanız sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı