450TL'ye RX460 İçin İşlemci ve Anakart Önerisi

AlbionLancelot

Hectopat
Daha fazla  
MSI RX460 2GB ekran kartı için 400-450TL civarına işlemci ve anakart önerebilir misiniz?

Maalesef o fiyata hem anakart hem işlemci alınamaz. Anakart MSI H110M Pro VD. İşlemci olarak Pentium alınmalı (Pentium serisini bilmiyorum bilen arkadaş 6. nesil Pentium'u yazsın .).

RAMleri bu iksini aldıktan sonra alıcağım.Peki minimum nasıl bir fiyat gerekir almam için?

Sistemi ilerde geliştirmeyi düşünürüm derseniz DDR4 bir sistem toplamanızı öneririm. G4560 ve H110M PRO-VD alabilirsiniz. Kullanmadan önce anakarta BIOS güncellemesi yapmanız gerek. Onunla uğraşmak istemiyorum derseniz G4400 alabilirsiniz veya bütçeyi artırmalısınız.

RAMleri bu iksini aldıktan sonra alıcağım.Peki minimum nasıl bir fiyat gerekir almam için?
Anakart H110M PRO VD ve pentium G4560 alabilirsiniz. Anakartı alacağınız yere öncesinde BİOS güncelleme yaptırınız. Bütçenizin biraz üzerinde 500 liranın altında alabilirsiniz. İşlemciyi G4400 a düşürürseniz fark büyük olur değmez.

MSI RX460 2GB ekran kartı için 400-450TL civarına işlemci ve anakart önerebilir misiniz?
Amd Athlon X4 860k 3,7ghz Box (fm2)(vga Yok) - n11.com
Asus A68HM-K AMD A68H DDR3 2400MHz(O.C.) Socket FM2+ USB 3.0 mATX Anakart
İkisi birlikte 515TL civarı tutuyor. İşlemciyi rakibi olan G4400'ü de seçebilirsiniz fakat o iki çekirdekli bir işlemci ama yine de güçlü bir işlemcidir seçim sizin. Ek olarak anakarta biraz önem verdim belki ileride ekleme yaparsınız.

Bana kalırsa i3 6100 islemci (Daha ucuz olan Pentium da olur.), MSI H110M Pro VD anakart. Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM. Bu 3'unu almanız lazım en az ama bütçeniz aşar. Tavsiyem bütçe arttırmanız. Sıfırdan mı sistem toplayacaksiniz? Söyleyin yardımcı olalım.

i3 6100 yerine artık G4560 alınması daha mantıklı. Fiyatı nerdeyse yarı yarıya ve GTX 1050Tİ ile birlikte bile darboğaz yapmadan rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…