Bana kalırsa i3 6100 islemci (Daha ucuz olan Pentium da olur.), MSI H110M Pro VD anakart. Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM. Bu 3'unu almanız lazım en az ama bütçeniz aşar. Tavsiyem bütçe arttırmanız. Sıfırdan mı sistem toplayacaksiniz? Söyleyin yardımcı olalım.
Yeniden toplamıyorum da elimdeki bilgisayarın parçalarını değiştiriyorum güç kaynağı ve ekran kartını aldım sırada bunlar var. Bu arada monitörüm VGA girişli.
Benim yazdığım iyidir. İ3 taraftarıyim. Pentium 6. nesil olmaz. 7. nesil olur ama BIOS güncellemesi kısmını halledebilir mısınız bilmediğimden i3 6100 onerimdir. Dediğim anakart ve RAM'ler yeterlidir. Fiyatına bakabilirsiniz.
Benim yazdığım iyidir. İ3 taraftarıyim. Pentium 6. nesil olmaz. 7. nesil olur ama bios güncellemesi kısmını halledebilir mısınız bilmediğimden i3 6100 onerimdir. Dediğim anakart ve RAM'ler yeterlidir. Fiyatına bakabilirsiniz.
Anakartı aldığınız yere veya siteye mesaj atarak BIOS güncellemesi yapmalarını isteyebilirsiniz. Aldıktan sonra iyi bir bilgisayarcıya giderek yine bu işlemi yaptırabilirsiniz. Bu sayede G4560 ile kullanarak maliyeti en aza indirmiş olursunuz. Performansı i3 6100 ile çok yakındır.
Anakartı aldığınız yere veya siteye mesaj atarak BIOS güncellemesi yapmalarını isteyebilirsiniz. Aldıktan sonra iyi bir bilgisayarcıya giderek yine bu işlemi yaptırabilirsiniz. Bu sayede G4560 ile kullanarak maliyeti en aza indirmiş olursunuz. Performansı i3 6100 ile çok yakındır.