450TL'ye RX460 İçin İşlemci ve Anakart Önerisi

Yeniden toplamıyorum da elimdeki bilgisayarın parçalarını değiştiriyorum güç kaynağı ve ekran kartını aldım sırada bunlar var. Bu arada monitörüm VGA girişli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet onu en son alıcam

Şuan üstte yazılanlardan hangisi daha iyi? Ve Bütçeyi minimum ne kadar artdırmam gerekli
Benim yazdığım iyidir. İ3 taraftarıyim. Pentium 6. nesil olmaz. 7. nesil olur ama BIOS güncellemesi kısmını halledebilir mısınız bilmediğimden i3 6100 onerimdir. Dediğim anakart ve RAM'ler yeterlidir. Fiyatına bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
İ3 6100 tek başına 500TL :/. Diğer arkadaşların da fikirlerini duymak isterim

Anakartı aldığınız yere veya siteye mesaj atarak BIOS güncellemesi yapmalarını isteyebilirsiniz. Aldıktan sonra iyi bir bilgisayarcıya giderek yine bu işlemi yaptırabilirsiniz. Bu sayede G4560 ile kullanarak maliyeti en aza indirmiş olursunuz. Performansı i3 6100 ile çok yakındır.

Ben de olsam boyle yapardim ama arkadas BIOS guncellemesinde sıkıntı cekebilir diye yazmadim.

G4560 2 Çekirdekliymiş sanırım oyunlar da bir sıkıntı çıkartır mı ?

Hayır, bir sorun olmaz. İnternette G4560 ve RX 460'ın test videoları var, izleyerek nasıl bir performans alacağınızı görebilirsiniz.
4 Çekirdek isteyen oyunları oynayamam değil mi birde G4560 AMD x4 860K ya göre nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…