45W adaptör önerisi

darkbird115

Hectopat
Daha fazla  
A56 telefon aldım 1 ay önce. Evde Xiaomi 45W şarj aleti olduğu için yeni almamıştım. Şimdi okul için S10+ almayı düşünüyorum. Samsung'un 65W'lık şarj aleti en mantıklısı geldi. 65W veya 25W şarj cihazına 45W'lık telefon takmak sorun çıkarır mı? 3 girişi olan adaptöre birden fazla cihaz takmak sorun çıkarır mı? Önerebileceğiniz başka bir şarj aleti var mı? Samsung adaptör mü almalıyım yoksa başka kaliteli markalar da var mı? Yani orijinal mi olmalı?

A56 telefon aldım 1 ay önce. Evde Xiaomi 45W şarj aleti olduğu için yeni almamıştım. Şimdi okul için S10+ almayı düşünüyorum. Samsung'un 65W'lık şarj aleti en mantıklısı geldi. 65W veya 25W şarj cihazına 45W'lık telefon takmak sorun çıkarır mı? 3 girişi olan adaptöre birden fazla cihaz takmak sorun çıkarır mı? Önerebileceğiniz başka bir şarj aleti var mı? Samsung adaptör mü almalıyım yoksa başka kaliteli markalar da var mı? Yani orijinal mi olmalı?
45W’lık A56, 65W’lık şarja takıldığında sadece 45W alır, daha hızlı şarj olmaz ama zarar da görmez.

25W’lık şarja takılırsa maksimum 25W ile şarj olur, daha yavaş şarj eder.

Özet: Hiçbir problem çıkmaz, cihaz kendi güvenli güç değerini alır.

Orijinal Samsung veya Anker / Aukey / Baseus gibi kaliteli markalar tercih edilebilir.

Başka adaptörler eğer ki Samsung quick charge protokolunu desteklemiyorsa 45w veya 25w quick charge imkanın olmaz.
Original Samsunglar cok pahalı. Ben hem laptop hem de Samsung cihazım için lenovo 68w quick charge adaptoru kullanıyorum, oldukça memnunum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı