45W için şarj kablosu önerisi

enestahir23

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba ben bu adaptörü aldım ve Samsung Galaxy Tab S9+ kablosuyla tableti şarja taktım. Ama normalde süper hızlı şarj 2.0 yazısı çıkmalı yanlış bilmiyorsam bu 45 W şarjda olduğunu belirtiyor. Ama sadece süper hızlı şarj yazıyor acaba kablo kaç W destekliyor bilen var mı kablo 25 W destekliyorsa 45 W için öneri bir kablo var mı?
Sorunun ne de olduğunu anlamak için soruyorum.

Sorunu çözdün mü acaba dostum bende 45W'lık adaptör aldım ancak sanırsam kablodan dolayı hala süper hızlı şarjda kullanabiliyorum düzgün bir kablo alsam sorun çözülür mü acaba?

Dün benim açtığım konuda arkadaş @KafadanKontak 2 kablo önerisi yaptı daha sipariş vermedim ama ürünler bunlar. Livx kabloyu almayı planlıyorum. Teşekkür ederim burdan kendisine ayrıca.

Kutunun içinden çıkan kabloyu kullanıyorsanız 25W destekliyor diye biliyorum. Bu yüzden hızlı şarj 2.0 uyarısı alamıyorsunuz. 45W adaptöre uygun bir kablo almanız gerekiyor.

Konuda burada incelemek istersen.

Son düzenleme:
Sorunu çözdün mü acaba dostum bende 45W'lık adaptör aldım ancak sanırsam kablodan dolayı hala süper hızlı şarjda kullanabiliyorum düzgün bir kablo alsam sorun çözülür mü acaba?

Kutudan çıkan kablo 25 W destekliyor 45W ve üstü destekleyen kablo almalısın Samsung'un orijinal 45W adaptorunden cikan kablo 45 deniyor ne kadar dogru bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı