Burakm2709 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Bir gün şarj ettim. Alıştığımdan çok hızlı doldu. Batarya şişmesi ya da ısınma gibi sorunlar pek olmadı ama uzun vadede 45W Type-C laptop şarj kablosuyla şarj etmem zararlı olur mu?
Bir gün şarj ettim. Alıştığımdan çok hızlı doldu. Batarya şişmesi ya da ısınma gibi sorunlar pek olmadı ama uzun vadede 45W Type-C laptop şarj kablosuyla şarj etmem zararlı olur mu?
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 432 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Muhtemelen telefonun şarj olma hızından daha yavaş bir adaptörle şarz ediyordunuz ondan daha hızlı dolmuştur. Bir sorun olmaz.
Muhtemelen telefonun şarj olma hızından daha yavaş bir adaptörle şarz ediyordunuz ondan daha hızlı dolmuştur. Bir sorun olmaz.
Burakm2709 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 KrulTer dedi: Muhtemelen telefonun şarj olma hızından daha yavaş bir adaptörle şarz ediyordunuz ondan daha hızlı dolmuştur. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ucu mıktatıslı sarj kablosunu hiç araştırmadan almıştım.
KrulTer dedi: Muhtemelen telefonun şarj olma hızından daha yavaş bir adaptörle şarz ediyordunuz ondan daha hızlı dolmuştur. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ucu mıktatıslı sarj kablosunu hiç araştırmadan almıştım.