45x40 mouse pad önerisi

Bütçe
300-700
Hocam super biraz pahalı bütçe bunu gerektiriyor benim de gönlümde o var. Ama yapacak bir şey yok Türko burjuva düzen :)
Hocam bütçe yoksa teknik, malzeme kalitesi vs. performansı tamamen aynı ve tutuşunuza uygun bigilyon tane fare var.

GPW X para harcama simülasyonu. Yani satın alıcaksın, MatfixCustoms'a yollayıp switch, encoder, skatez zart zurt her haltı değiştirip özel olarak kullanacaksın. Öyle bir lüksünüz yoksa veyahut istemiyorsanız daha iyi opsiyonlar var.

Hocam bütçe yoksa teknik, malzeme kalitesi vs. performansı tamamen aynı ve tutuşunuza uygun bigilyon tane fare var.

GPW X para harcama simülasyonu. Yani satın alıcaksın, MatfixCustoms'a yollayıp switch, encoder, skatez zart zurt her haltı değiştirip özel olarak kullanacaksın. Öyle bir lüksünüz yoksa veyahut istemiyorsanız daha iyi opsiyonlar var.
Custom felan gerek yok hocam sanat galerisi işletmiyoruz.FPS oyunlarında beni bir adım öne taşısın yeter G502 Lightspeed vardı çok büyük gelmeye başladı Knight Online için almıştım çok iyi mouse ama bir süre sonra yoruyor gerçekten

Custom felan gerek yok hocam sanat galerisi işletmiyoruz.FPS oyunlarında beni bir adım öne taşısın yeter G502 Lightspeed vardı çok büyük gelmeye başladı Knight Online için almıştım çok iyi mouse ama bir süre sonra yoruyor gerçekten
O da güzel değil hocam. Palm mı tutuyorsunuz Claw mı yoksa Fingertip mi?

mousegrip.png

Hocam Sora alacağıma markaya güvenip Logitech PXW Superlight alırım biraz daha bütçeye girip. Garanti sistemi harika G502'de ufak bi sorun yaşadım Hollanda'dan 3 günde yenisini yolladılar...
Anlamıyorsunuz ki. Sora çok çok daha iyi bir mouse. Zaten Ninjutso bilinmeyen bir marka değil. Garantisi de fena değil. Marka olayları kalktı artık. Logitech iyi bir marka değil genellemem gerekirse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı