46 dolarlık eşya satıp FC 25 almak mantıklı mı?

Mashiro_Shiina

Hectopat
Daha fazla  
CS de 46 dolarlık eşya satıp FC 25 almak mantıklı mı arkadaşlar ile clubs falan giriyoruz onların da aklına yattı bana saçma geldi ama eşyaları 500 küsur TL'den katlamıştık yatırım ile yaptık aklınıza gelen diğer yol ile değil.

Bu soru biraz kişisel olmuş. Şimdi sen futbol oyunları sevmeyen birisine bunu soracak olursan hayır der. Biraz kendin düşün çok FIFA'nın bağımlısı isen al. Ama bence gerek yok.

Biraz bağımlıyım 700 küsur saat FC 24'üm var CS de seviyorumda oyuna 1 yılda 1.400 saat falan oynadım ama 500 TL'den katladığım için satıp alacağım galiba.

Her sene aynı oyun zaten game passten 24 oyna 4,5 aya FC 25 de gelir Game Pass'e.

FC26 çıkmasına yakın 25 indirime girer, üyeliklere bedava olur. 25 ile 24 farksız denebilecek seviyede. Yerinde olsam 24 oynamaya devam ederdim.

Biraz fazla oynadım sıktı pazara koyduk alacağım umarım aynı oyunu değildir PS de oynadığımda farklı hissetirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…