T Tonan Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar topladım sizce neyleri düşürülmeli ? Biraz pahalı geldi . Biraz daha ucuz bir kasa mesela . Kasa ne işe yarıyor bilgisayar dizerken ? Daha çok performansı artırıyor mu ?
Merhaba arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar topladım sizce neyleri düşürülmeli ? Biraz pahalı geldi . Biraz daha ucuz bir kasa mesela . Kasa ne işe yarıyor bilgisayar dizerken ? Daha çok performansı artırıyor mu ?
R ramazan15987 Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #2 Her şey bence iyi ama kasayı biraz daha büyük al. Örneğin 300r gibi. Bence ve o monitör olmamış. Asus terci et veya aoc. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2014
Her şey bence iyi ama kasayı biraz daha büyük al. Örneğin 300r gibi. Bence ve o monitör olmamış. Asus terci et veya aoc.
T Tonan Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #3 Bir örnek bulur musun ben bulamadım . Ucuz kasa bulabilirsen sevinirim. CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA . Böyle geniş bir kasa buldum sizce iyi bir kasa mı ? 550W Yazıyor içinde güç kaynağı ile mi geliyor ?
Bir örnek bulur musun ben bulamadım . Ucuz kasa bulabilirsen sevinirim. CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA . Böyle geniş bir kasa buldum sizce iyi bir kasa mı ? 550W Yazıyor içinde güç kaynağı ile mi geliyor ?