4600 TL - 5600 TL oyun amaçlı laptop önerisi

Katılım
9 Şubat 2015
Mesajlar
1.081
Makaleler
17
Çözümler
1
Yer
İskenderun / Hatay
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar,

Başlıkta yazdığım gibi bu fiyat aralığında laptop almayı düşünüyorum. Şu an için aklımda 3 laptop var onları paylaşacağım. Onlar üzerinden önerilerinizi yaparsanız sevinirim. Daha iyi önerisi olanlar varsa paylaşabilirler. :)

1. model.

2. model.

3. model.

Benim tercihim Acer Nitro 5'lerden yana normalde. Kasaları ve 120Hz ekrandan dolayı. GTX 1050 Ti ile GTX 1650 arasında fark var birkaç inceleme izledim. HP GTX 1650 lakin CPU tarafı AMD, SSD ise 512 GB. (Bu arada HP'de USB girişler iki adet sadece) Acer tarafında Intel var ve 1 TB HDD + 256 GB SSD mevcut. CPU farklarına baktım aşırı fark yok görünüyor aralarında ama Intel daha performanslı duruyor. En bariz fark 120Hz ekran olması Acer'da.

Arkadaşlar sizin de yorumlarınızı almak isterim. Ayrıca dediğim gibi daha iyi önerileriniz var ise yazın lütfen. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 1. direkt elendi. Benim önerim.
.
Öneri için teşekkür ederim. Fakat fiyat 170 lira artıyor ama birşeyler artacağına düşüyor. :) SSD Acer da 256 GB sizin önerinizde 128 GB. Acer da Windows 10 yüklü sizinkinde yok. Zor şeyler değil ama düşünülebilir.
 
Öneri için teşekkür ederim. Fakat fiyat 170 lira artıyor ama bir şeyler artacağına düşüyor. :) SSD Acer'da 256 GB sizin önerinizde 128 GB. Acer'da Windows 10 yüklü sizinkinde yok. Zor şeyler değil ama düşünülebilir.

;). Doğru diyorsunuz valla ekran kartına bakıp yorum yaptım. Kusura bakmayın evet Acer alabilirsin daha iyi tekrardan kusura bakma 👍
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı