4600 TL Monitörlü Sistem Toplama

Mustafa K2

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Elimde kapalı kutu Acer Nitro 5 var eğer satılırsa bilgisiyar toplamayı düşünüyorum. Nanakatog ve Teknobiyotik dışında, İnce Hesap gibi bütün siteler olur. HDD 500 GB olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Terraneo Şu VS serisi PSUları kullanmayın diyoruz, kronik ses sorunlu diyoruz, ama inadına kullanıyorsunuz, kasanın kablolaması ve hava sirkülasyonu kötü, HDD olarak Toshiba P300 kullanılmalı ve bu bütçeyle GTX 1060'lı sistem toplanabilirken gidip rastgele bilgilerle GTX 1050 TI sistem topluyorsunuz. Buyurun bu sistem iyidir. Toplam 4650 TL yapıyor.

Hocam Nanokatolog neden bu kadar ucuz ve de 30 günü buluyormuş göndermeleri.

@Mustafa K2 Gelmesi uzun sürüyor doğrudur. Ucuz olmasının sebebi de ürünleri yurt dışından ucuza temin etmeleridir, bu yüzden de gelmesi uzun sürüyor.
Teşekkür ederim, eğer laptop satılırsa sizin sistemi İnce Hesap'tan alacağım ama ekran kartı ve SSD'yi Nanokatolog'tan almayı düşünüyorum.

Bu fiyata 1060 toplayıp darboğaz yaşamak var bunu da göz önünde bulundur; Corsair'in PSUları gayet sağlam forumda 2 ses sorunu yaratıyor yazısı var diye kötülenmemeli, ayrıca kasa'da gayet kaliteli bir çok tanıdığım memnun kasadan. Ben de bu sistemdeki belleği önermiyorum çok fazla ısınıcaktır.

@Terraneo Kardeşim kullanıp PSU'dan pancar motoru gibi ses geldiğini insanlar söylüyor. Sen bu yüzden yine de kötülenmemeli diyorsan ben sana bir şey demeyeceğim. GTX 1060 ile Ryzen 3 2200G sadece işlemci odaklı oyunlarda hissedilmeyecek seviyede bir darboğaz yapar, sırf bu yüzden GTX 1050 TI'a düşmeye gerek yok. Kasaya gelirsek biz Spec serisini forum olarak tavsiye etmiyoruz çünkü kablolaması ve hava sirkülasyonu kötü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…