P patinajcekenaraba Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 35 11 Temmuz 2022 #1 https://letgo.onelink.me/O2PG/8cu2rioa Bu ilan alınmaya değer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.172 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Kozmetik kötü cihazda, güncel değil ancak fiyatına göre fena değil donanımı. Siz bilirsiniz hocam ama almazdım ben. 1050 2GB bu arada.
Kozmetik kötü cihazda, güncel değil ancak fiyatına göre fena değil donanımı. Siz bilirsiniz hocam ama almazdım ben. 1050 2GB bu arada.
P patinajcekenaraba Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 35 11 Temmuz 2022 #3 Vio dedi: Eki Görüntüle 1447817 Kozmetik kötü cihazda, güncel değil ancak fiyatına göre fena değil donanımı. Siz bilirsiniz hocam ama almazdım ben. 1050 2 GB bu arada. Genişletmek için tıkla... Normalde ben Casper'a yanaşmam fakat özelliklere göre fiyat güzel tutulmuş diye danışmak istedim sizlere. Almama nedeniniz sadece kozmetik midir peki?
Vio dedi: Eki Görüntüle 1447817 Kozmetik kötü cihazda, güncel değil ancak fiyatına göre fena değil donanımı. Siz bilirsiniz hocam ama almazdım ben. 1050 2 GB bu arada. Genişletmek için tıkla... Normalde ben Casper'a yanaşmam fakat özelliklere göre fiyat güzel tutulmuş diye danışmak istedim sizlere. Almama nedeniniz sadece kozmetik midir peki?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.172 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 patinajcekenaraba dedi: Normalde ben Casper'a yanaşmam fakat özelliklere göre fiyat güzel tutulmuş diye danışmak istedim sizlere. Almama nedeniniz sadece kozmetik midir peki? Genişletmek için tıkla... -Kozmetik -Casper -Eski donanım -1050 yetersiz üstüne sadece 2GB
patinajcekenaraba dedi: Normalde ben Casper'a yanaşmam fakat özelliklere göre fiyat güzel tutulmuş diye danışmak istedim sizlere. Almama nedeniniz sadece kozmetik midir peki? Genişletmek için tıkla... -Kozmetik -Casper -Eski donanım -1050 yetersiz üstüne sadece 2GB
P patinajcekenaraba Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 35 11 Temmuz 2022 #5 Vio dedi: -Kozmetik -Casper -Eski donanım -1050 yetersiz üstüne sadece 2GB Genişletmek için tıkla... Ama fiyat biraz düşük tutulmuş hocam o yüzden değerlendirmeye aldım açıkçası.
Vio dedi: -Kozmetik -Casper -Eski donanım -1050 yetersiz üstüne sadece 2GB Genişletmek için tıkla... Ama fiyat biraz düşük tutulmuş hocam o yüzden değerlendirmeye aldım açıkçası.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.172 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 patinajcekenaraba dedi: Ama fiyat biraz düşük tutulmuş hocam o yüzden değerlendirmeye aldım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin dediğim gibi, fiyat uygun ama ucuz etin yahnisi yenmez.
patinajcekenaraba dedi: Ama fiyat biraz düşük tutulmuş hocam o yüzden değerlendirmeye aldım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin dediğim gibi, fiyat uygun ama ucuz etin yahnisi yenmez.
P patinajcekenaraba Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 35 11 Temmuz 2022 #7 Vio dedi: Sen bilirsin dediğim gibi, fiyat uygun ama ucuz etin yahnisi yenmez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
Vio dedi: Sen bilirsin dediğim gibi, fiyat uygun ama ucuz etin yahnisi yenmez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.