İşlemcinin normal kullanımdaki gücü 7700K'dan biraz daha yüksek. Oyunlar için ise RX580'in tam performansından yararlanabilirsiniz. Beslemekte sorun yaşatmaz asla.
Merhaba kasa için Dark Samurai modelini öneririm kullandığım ve gayet memnun olduğum bir kasa. Ayrıca içinde High Power 750 w 80+ bronze sertifikalı güç kaynağıyla beraber geliyor. Senin topladığın sistemde kasa ve güç kaynağının toplam fiyatından daha ucuz ve kasa içinde 6 adet fanla beraber geliyor. Ayrıca bu fanlardan 3 ü kırmızı ledli ve dahada iyisi 29 cm uzunluğa kadar ekran kartlarını ve 17 cm işlemci soğutucuları gayet rahat takabiliyorsun ister hava ister sıvı soğutma yapabiliyorsun kasa donanımlarının barınağı olduğundan önemi çok fazla bana göre bir bakmanda fayda var derim.
Kaan Bey sisteminizi beğenmedim. Hem 7. Nesil değil hem de monitör 5ms. PSU 750W fazla. Arkadaşlar kararı verdim. RX580 alacak kadar bütçe yok. İşlemciyi ya İ5 7600 veya R5 1600 alacağım.
Hocam nasıl yok o bütçe? Saçmalama yın arkadaşlar. O bütçeye çok güzel sistem toplanır. @Neko o işlemci kutusuz sanırım. Dolayısıyla fan da yok. Şimdi çok güzel sistem toplayacağım.