alınır hocamda rdr2 nerde o kadar ucuz epicde bile şuan 450tlRDR2, Mafia trioligy, Batman Arkham Knight, Batman asylum ve Batman City toplam hepsi 460 TL sizce alınır mı? Değer mi hepsi güzel oyunlar mı?
playstationdaalınır hocamda rdr2 nerde o kadar ucuz epicde bile şuan 450tl
RDR2, Mafia trioligy, Batman Arkham Knight, Batman asylum ve Batman City toplam hepsi 460 TL sizce alınır mı? Değer mi hepsi güzel oyunlar mı?
Kesinlikle alınır bence. Bol bol doyarsın oyunlara. Çöp oynanmayacak durumda olan oyunlar da değil. Şu devirde 460 TL'yi değerlendirebileceğin en iyi şey olabilir.RDR2, Mafia trioligy, Batman Arkham Knight, Batman asylum ve Batman City toplam hepsi 460 TL sizce alınır mı? Değer mi hepsi güzel oyunlar mı?
Nerede 75 TL hocam? Merak ettim sadece.Ortak erişimli hesaptan oynayarak hepsini 75TL'ye indirebilirsiniz.
Oyunlar gayet iyi.
Kesinlikle alınır bence. Bol bol doyarsın oyunlara. Çöp oynanmayacak durumda olan oyunlar da değil. Şu devirde 460 TL'yi değerlendirebileceğin en iyi şey olabilir.
Nerede 75 TL hocam? Merak ettim sadece.
Dostum itemsatışda olduğunu biliyorum zamanında ben de çok satışını yaptımİtemsatış sitesinden alabilirsiniz. Satıcılar istediğiniz 5 oyun + garanti başlığıyla oyun hesapları veriyor size. GoW serisini ve Uncharted serisini buradan alarak bitirdim. Şu an ise 50TL'ye FC 25 oynuyorum.
Ortak erişimli hesaptan oynayarak hepsini 75TL'ye indirebilirsiniz.
Oyunlar da fena değil. Mafia inanılmaz kötü bu arada oynarken bayabilir. Batman zaten kendisini kötü oynanışıyla kanıtlamış bir oyun.
Mafia nasıl kötü? Batman nasıl kendini kötü oynanışıyla kanıtlamış bir oyun? İkisi de taş gibi oyunlar.
Oyunlar güzel hocam fiyat da uygun direk alın derim, paylaşımlı oyun olayına pek girmenizi önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.