465 GB boş olan hard disk 464 GB olarak gözüküyor

• Konuyu başlatan HooDue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.174
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi 465 kullanılabilir gözüküyor ama boş olan 464 GB olarak gözüküyor. 1 GB nereye gitti anlamadım. Diski tamamen boşalttım, hiçbir dosya yok içerisinde.

Hard disk içerisinde Windows 10 var mı? Yani yüklü mü?

Yok bu benim D klosörü.
Vay be ne dertler var.(!) (Aynı sorun bende de vardı birden düzeldi.)

Kendiliğinden mi? :D o 1 GB nerede çok merak ediyorum...
O kadar önemlimi dostum?

Yok 1GB için sıkıntı yapmamda merak işte diskin içi boş nereye gitti o 1GB merak ettim ileride daha çoğu gitmeden önlem alalım :D.

NTFS,Fat32,Exfat vb dosya sistemleri nedir ve özellikleri neler dir şeklinde bir araştırma yaparak bölümleme işlemi yüzünden disklerin farklı işlemlere ayrılan alanlarına ne oluyor öğrenebilirsiniz.

Yenimi format attın birden kendiliğinden mi oldu?

Diskte oynadığım oyunu bitirmiştim sileyim dedim ondan sonra fark ettim.
NTFS, FAT32, exFAT vb dosya sistemleri nedir ve özellikleri nelerdir şeklinde bir araştırma yaparak bölümleme işlemi yüzünden disklerin farklı işlemlere ayrılan alanlarına ne oluyor öğrenebilirsiniz.

NTFS benimki.
NTFS, FAT32, exFAT vb dosya sistemleri nedir ve özellikleri nelerdir şeklinde bir araştırma yaparak bölümleme işlemi yüzünden disklerin farklı işlemlere ayrılan alanlarına ne oluyor öğrenebilirsiniz.

Galiba dediğiniz gibi NTFS 826 MB'a yakın kullanıyor ve bu alan gerekliymiş öyle anladım. Sizde de öyle mi peki?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı