Çok detaylı yazmamışsın ama baktığımda PSU dışında bir sorun görmüyorum. İleride ekran kartı takmak istersen B550 seri ekran kartlarına bakabilirsin. Ramlar çok iyi duruyor dual ve 3600MHz olarak. Ek olarak bir sorum olacak ikinci el alıyorsun sanırım değil mi? 4650G'yi çok fazla bilmiyorum açıkcası ama baktığımda bütçen buralardaysa iş görür. PSU sıkıntılı gibi ama. Bilen arkadaşlar yazacaktır zaten.
Çok detaylı yazmamışsın ama baktığımda PSU dışında bir sorun görmüyorum. İleride ekran kartı takmak istersen B550 seri ekran kartlarına bakabilirsin. Ramlar çok iyi duruyor dual ve 3600MHz olarak. Ek olarak bir sorum olacak ikinci el alıyorsun sanırım değil mi? 4650G'yi çok fazla bilmiyorum açıkcası ama baktığımda bütçen buralardaysa iş görür. PSU sıkıntılı gibi ama. Bilen arkadaşlar yazacaktır zaten.
O zaman ileride ekran kartı eklemeyi düşünüyorsan tekrar masraf yapmamak adına daha iyi bir anakart almalısın. Kesinlikle PSU'yu değiştir, seni yarı yolda bırakacaktır. Hayırlı olsun. @Berke19
AMD Ryzen 5 PRO 4650G 4.2 Ghz 6 Çekirdek 11MB AM4 7nm İşlemci(MPK,Fanlı) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.048,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!