4650G sistem için macOS kurulumu

USB'nin içindeki EFI klasörünü silin ve bunun içindekini atın.

Tekrar boot ettim bu sefer farklı hata mesajı verdi.

Deneyeceğim
Kurulum ekranına geldim fakat mouse çalışmıyordu bende başka porta taktım düzeldi. Şimdi Disk İzlencesi'ni açıp gerekli işlemleri yapacağım.

Durum böyle şu anda.

Son düzenleme:
Tamamdır, yaklaşık 30-40 dakikaya kurulmuş olur tahminim. Kurulumdan sonra bir sorun yaşarsanız belirtin.

Kurduktan sonra USB'deki configi silip bu configi atın ve yeniden başlatıp arkadaki portlar çalışıyor mu bakın. Olmazsa farklı bir EFI atacağım.
Kurulum bitse de hep flash diskten boot etmem gerekiyor diye biliyorum, bunu HDD'ye yapamaz mıyım?
Yapabilirsiniz, onun için kurduktan sonra bu mesajımdakileri takip edebilirsiniz.

Tamamdır kurulum yaparken sistem yeniden başladı F8 tuşuna basarak boot menüsünü açtım ve OpenCore diye bir seçenek vardı sonra hard disk resimli bir install macOS yazısı vardı ona bastım şu an arka planı siyah olan bir Apple logosu karşımda 27 dakika kaldı yazıyor.

2 dakikadır böyle ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
O normal. Kendisi yeniden başlayacak.
Tamamdır.
Şu an macOS Monterey'den yazıyorum pencereyi sürüklerken pencerenin kenarları kesiliyor ve mouse hareket ettirirken acayip kasıyor ayrıca kurulumdada bayağı bir drop varda neredeyse 2 FPS falan diyebilirim.

Son düzenleme:

Söylemiştim
İsterseniz başarılı kurulum konusu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…