İlgi alanına göre iki yıllık bölümleri seçebilirsin. Web tasarım ve kodlama ya da bilgisayar programcılığı önü açık bölümler ancak ilerlemek istersen lisans tamamlama yapmanı öneririm.
İlgi alanına göre iki yıllık bölümleri seçebilirsin. Web tasarım ve kodlama ya da bilgisayar programcılığı önü açık bölümler ancak ilerlemek istersen lisans tamamlama yapmanı öneririm.
Bu tarz cevapların soruyu soran kişiye bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Hocam gerçekçi olmak gerek biraz, ilk cevabı anlık dalgınlıkla yazdım, sonradan düzenledim. Demek istediğim artık %1 en başarılı insanlar arasında olunmadığı sürece iş bulunamıyor.
Ama en azından hala boşuna deneyip başarma potansiyeli olan insanlara kalabalıklık yaratmıyorum Biz bu şekilde devam edersek gerçek başarma potansiyeli olan insanları engelleriz, çünkü gereksiz kalabalık yaratarak boşuna rekabeti artırırız. 4 sene tabela üniversiteden diploma alınca vasıflı veya yapılacak alanda bilgili olunmuyor o yüzden ilk mesajda okumasa da olur dedim, sonra ılımlılık anlamında düzenledim. Gerçek başarma potansiyelinden kastım ülkeden en kısa sürede kaçmak değil, ülkeye katkılı olmak ki daha geçen "Açık lise mezunu ülkeden nasıl kaçar" tarzı bir konu açılmıştı. Şu an bu konuya yazan insanlar da hala eğitim sürecinde ve kendilerinin de doğru düzgün işi yok bence.
Konuya katkıda bulunmayacaksanız mesaj yazmayın. Bu kadar basit.
Konu sahibinin soru işareti ile biten cümleleri ortada, sizin verdiğiniz cevaplar da ortada.