4690K + Gaming 5 + GTX970 Sistem Uyumlu Mu?

muratkazdal82

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistem topladım genel olarak buradaki tavsiye edilen ürünleri seçtim. Acaba seçtiğim ürünler ile uyum sorunu yaşar mıyım? Bir bakarsanız sevinirim ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedenini sorabilir miyim acaba? Ayrıca kasa olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumludur, güle güle kullanın. Thermaltake Core V71 fena bir kasa değildir. Bu arada Full Tower kasalar gereksiz. İlle de büyük olacak derseniz 750D alabilirsiniz.

OC işleriyle çok uğraşmıyorsan su soğutma önermem. Birden fazla ekran kartı ve büyük yer kaplayan soğutma almadığın sürece Full Tower kasa da gereksizdir. Bu sistemi 550 watt güç kaynağı bile çalıştırırken 750 watt da fazla olmuş.

Eğer oyun sistemiyse bunlara harcadığın bütçeyi ekran kartını arttırmakta kullanabilirsin. Aşağıdaki sistem daha iyi bir oyun sistemidir ve o hava soğutmayla da iyi bir OC performansı yakalayabilirsin.

Bence 600w gayet yeterli olur. Ayrıca bana göre kasa fazla olmuş, kasadan kısıp SSD'yi felan arttırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…