47.000 TL bütçe ile sistem toplamak

Bütçe
45.000

GnOni

Hectopat
Sa öncelikle, bugün yarın 45.000-47.000 Max. Bütçeyle bir sistem satın alacağım, şu an gözüme en uygun bu sistem geliyor. Kendim bu şekilde özelleştirdim görüşlerinizi, önerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.

Ek olarak R5 7600 yapmama gerek var mı? Hava soğutucu yeterli olur mu yoksa sıvı soğutucu mu almam lazım?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    177,8 KB · Görüntüleme: 56
Bilgisayarı ne için alacaksınız acaba?

Genel olarak oyun odaklı arada render işim de olabilir.
Sistem güzel gözüküyor fakat fps oyunları oynuyorsanız 7900 gre ekran kartını düşünebilirsiniz.
Eğer yazılım video editörlüğü hikayeli oyunlar ile ilgileniyorsanız 4070 super daha güzel ama.

Sistem güzel gözüküyor fakat fps oyunları oynuyorsanız 7900 gre ekran kartını düşünebilirsiniz.
Eğer yazılım video editörlüğü hikayeli oyunlar ile ilgileniyorsanız 4070 super daha güzel ama.
hocam nvdia tercih ediyorum.Genel olarak sisteme baktığınız zaman gerçekten bu fiyata kesinlikle alınır diyebiliyor musunuz hani parçalar birbiriyle uyumlu mu.

Fiyat biraz fazla sanki hocam. Daha iyi fiyata daha kaliteli sistem bulabilir gibi.

hocam nvdia tercih ediyorum.Genel olarak sisteme baktığınız zaman gerçekten bu fiyata kesinlikle alınır diyebiliyor musunuz hani parçalar birbiriyle uyumlu mu.
1-2 gün içinde alıcağım çünkü yanlış veya eksik bir sistem almak istemiyorum bu paraları vermişken 5-6 sene götürmesi lazım en az...

Fiyat biraz fazla sanki hocam. Daha iyi fiyata daha kaliteli sistem bulabilir gibi.
ne gibi mesela örnek sistem söyliyebilir misiniz

Hocam bu fiyata biraz daha iyi parçalar alınabilir gibi çünkü 4070 super kullanan 38 liraya sistemler falan var. Hatta isterseniz link atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…