RAM'i zaten 3900 TL iken sabah aldık. Onu iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. 2 tane M2 SSD nasıl olur sizce? Kasayı arkadaşım böyle istedi. PSU değiştirebiliriz.RAM'ler fazla olmuş bence
980 de DRAM yok KC3000 daha iyi olur
Kasa pahalı daha iyileri var ancak görüntüsü için alıyorsanız bir şey diyemem.
PSU'yu biraz daha kaliteli alırsanız iyi olur PM750 alın en kötü.
Kasayı arkadaşım özellikle istedi. Gerisini arkadaşıma atıyorum. Teşekkürler.Bazı parçaları şöyle değiştirin:
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com Deep Cool PM750D 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool PM750D 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool PM750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.293,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com (burada daha ucuz):Thermaltake TOUGHLIQUID 240 ARGB CL-W319-PL12BL-A 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake TOUGHLIQUID 240 ARGB CL-W319-PL12BL-A 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake TOUGHLIQUID 240 ARGB CL-W319-PL12BL-A 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.395,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaşınız kasanın boş halini gördü mü?RAM'i zaten 3900 TL iken sabah aldık. Onu iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. 2 tane M2 SSD nasıl olur sizce? Kasayı arkadaşım böyle istedi. PSU değiştirebiliriz.
Kasayı arkadaşım özellikle istedi. Gerisini arkadaşıma atıyorum. Teşekkürler.
Arkadaşınız kasanın boş halini gördü mü?
O kasayı pek önermem, üstte atılan kasa daha iyi olur.
Farklı modellere de yönelebilirsiniz.
Bu nasıldır? Lian Li Lancool pek istemedi halbuki çok iyi marka. Önü açık olan yok mu deyince ASUS TUF GT502 gösterdim. Ona bayıldı fakat fiyatını düşünmesi gerekiyor.Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa özelliklerini incele, 7.525,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com