M Mamisita Femtopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #41 ibrahimf dedi: Bana önemli olan FPS gidip SSD'sini daha iyi yapsa işlemcisini daha iyi yapsa bana ne faydası var ben oyun oynuyorsam bana önemli olan sadece FPS tir. Genişletmek için tıkla... 4070li erazer modeli mi almalıyım yani
ibrahimf dedi: Bana önemli olan FPS gidip SSD'sini daha iyi yapsa işlemcisini daha iyi yapsa bana ne faydası var ben oyun oynuyorsam bana önemli olan sadece FPS tir. Genişletmek için tıkla... 4070li erazer modeli mi almalıyım yani
I ibrahimf Megapat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #42 ibrahimf dedi: Bana önemli olan FPS gidip SSD'sini daha iyi yapsa işlemcisini daha iyi yapsa bana ne faydası var ben oyun oynuyorsam bana önemli olan sadece FPS tir. Genişletmek için tıkla... Mamisita dedi: 4070'li Erazer modeli mi almalıyım yani. Genişletmek için tıkla... Ben öyle yapardım sana kalmış.
ibrahimf dedi: Bana önemli olan FPS gidip SSD'sini daha iyi yapsa işlemcisini daha iyi yapsa bana ne faydası var ben oyun oynuyorsam bana önemli olan sadece FPS tir. Genişletmek için tıkla... Mamisita dedi: 4070'li Erazer modeli mi almalıyım yani. Genişletmek için tıkla... Ben öyle yapardım sana kalmış.