gloomywoods
Yoctopat
Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. İlk kez sistem toplayıp kuracağım. Bir süredir araştırmalar sonucu edindiğim bilgilerle toparladım sayılır. Parçaları Vatan'dan düşünüyordum, gece sepette indirimleriyle daha uyguna geliyor gibi sistem. Ama birçok siteden bakarak Tebilon'da daha uygun gibi geldi, aklımdaki parçalara uygun hazır sistem buldum, anakartı ASUS B650M-R yapıp, RAM ve SSD'leri hazır sistemdekinden daha iyileriyle değişerek böyle bir şey çıktı ortaya. (görseldeki gibi)
Birkaç sorum olacak.
1. Tebilon güvenilir midir?
2. Sistem nasıl sizce? Kendi araştırmalarım sonucu ortaya bu çıktı, bu bütçeler Max bütçeler daha üstüne çıkmam da zor.
3. Son sorum da şu, sanırım bu tarz kasalarda fanların RPM'leri ayarlanmıyor. (güç kaynağına bağlı oluyorlar herhalde) pek anlamıyorum maalesef. Parçaları tek tek toplasam, bana önerebileceğiniz kasa ve güç kaynağı bir arada olan ve fanların RPM'lerini kontrol edebileceğim kasa önerebilir misiniz? (Vatan Bilgisayar'dan da olabilir, Tebilon da olabilir.)
İlk kez konu açıyorum, umarım bir hata yapmamışımdır, teşekkürler.

Birkaç sorum olacak.
1. Tebilon güvenilir midir?
2. Sistem nasıl sizce? Kendi araştırmalarım sonucu ortaya bu çıktı, bu bütçeler Max bütçeler daha üstüne çıkmam da zor.
3. Son sorum da şu, sanırım bu tarz kasalarda fanların RPM'leri ayarlanmıyor. (güç kaynağına bağlı oluyorlar herhalde) pek anlamıyorum maalesef. Parçaları tek tek toplasam, bana önerebileceğiniz kasa ve güç kaynağı bir arada olan ve fanların RPM'lerini kontrol edebileceğim kasa önerebilir misiniz? (Vatan Bilgisayar'dan da olabilir, Tebilon da olabilir.)
İlk kez konu açıyorum, umarım bir hata yapmamışımdır, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: