47 Mbps internette 2.5 MB indirme hızı var

Teorik konuşurken pratikte olan bilgileri karıştırmak mantıklı değil. Ben 80Mbps'nin tamamını alıyorum.
Alabilirsiniz zaten bunda bir sorun yok. Alınması gereken hız o olsa da stabil hızınızı bulmak için iyimser davranmak gerekli. İnternetteki yoğunluk vb. şeyleri de hesaba katınca iyimser bir hesaplama için 10'a bölmek daha mantıklı.

İnternet hızım 25Mbps değil, paket o şekilde ama speedtest.net sitesinde aldığım hız 45-50 arası değişiyor. Başka sitelerden yaptığımda ise 20'yi geçmediğini görüyorum speedtest mi hatalı?

İnternet hızım 25Mbps değil, paket o şekilde ama speedtest.net sitesinde aldığım hız 45-50 arası değişiyor. Başka sitelerden yaptığımda ise 20'yi geçmediğini görüyorum speedtest mi hatalı?
Eğer altyapı güçlüyse öyle görmeniz normal. Paketinizdeki hızı geçemezsiniz, isterseniz 1000 görün yine de paketinizde ne kadar varsa o kadar kullanırsınız.

Geçenlerde Superonline fiber'in boost yaptığını mı ne okudum speedtest'de, o yüzdendir belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı