470 bin TL araba önerisi

redcenter

Kilopat
Makaleler
1
Selam, en fazla 470 bin TL'ye araba arıyorum.
20 yaşındayım, aile aracımız var, bu sebeple kendime daha genç işi bir araba arıyorum.
2 kapılı olabilir veya SUV olabilir, hiç fark etmez yeter ki hoşuma gitsin. Otomatik olması tercihim.
Fiat ve Dacia önermemenizi rica ediyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yolda medeni şekilde kullanacaksan Golf bakabilirsin. Scirocco'nun hız canavarlarına hitap ettiğini düşünüyorum.

Golf 7 Blumotion Comfortline mesela. 470'in altında da çokça var. Biraz daha pazarlık yapıp, aldıktan sonra daha genç işine çevirebilirsin. Jantları değiştirirsin, farları değiştirirsin. R-line modele çevirdikleri oluyor Golf 7'yi.

Mini Cooper S, Seat Leon, VW Scirocco, Alfa Romeo Giulietta gibi araçlara bakabilirsin. Sürüş karakteri önceliğim dersen Mini veya Giulietta al geç, bak keyfine.

Dsg - cam tavan ve 160'lık kombinasyonlu bir rocco şu an kullandığım araç olarak önerimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scirocco hoş arabadır. Guiletta, Golf, Leon olabilir. Guiletta'nın 1.4 motorları gerçekten hoş ama iç tasarımı Doblo havası verebilir. Hız istiyorum dersen İbiza Cupra, Polo GTI olabilir ama dikkat etmen gereken araçlardır masraf çıkartabilir. SUV tarafında Captur olabilir. 1.3 TCe'ler gerçekten harika ama 600'den başlıyor diye biliyorum yine de bütçenize dizeli geliyordu diye hatırlıyorum. Son olarakta belki Countryman'a şans verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…