470 bin TL civarı araba önerisi

Fiyatı çok absürt. Bir sıkıntı var. Arkadaşın dediği gibi airbag patlamış olabilir. Hatasız, boyasız olamaz bu araç.

Hocam airbagın işlemli olduğu 10-11. resimlerde belli zaten kapı üstü perda airbagleri patlak ve çok büyük ihtimalle önlerde patlaktır

Ağır hasarlı olmasın. Arabanın anaiskeleti şase porde direkler işlemli olmasın. Taksi çıkması olmasın. Değişen olabilir boyada olabilir. Alırken sağlam bir expertiz yapın. Km sorgusu hasar sorgusu vs hepsine baktırın.

tamamdır bu bilgiler için teşekkür ederim ona göre bakacağım. Aklımda fluence almak var.

Şimdi gördüm. Fiyatından kendini belli ediyor. Keşke dürüstçe yazsalar.
keşke bazı kişiler sadece elden çıksın kurtilim diye düşünüyorlar.

bir de km kaç olması lazım en fazla almak için.

anladım peki bana önerebileceğiniz şekilde mesela şu varsa uzak dur şu varda göster alabilrisin tarzında.
Hocam ekpertize girmekten paranızın bitmemesi için ilk dikkat etmeniz gereken piyasa fiyatına göre aracın fiyatının ne durumda olduğudur. Mesela az önce attığınız araca dikkatlice bakmadan bile sıkıntı olduğunu anladım. Hemen ilana hızlıca bakıp çıktım. Hem paranızı hem de vaktinizi çöp ederler.

anladım onlara dikkat edeceğim teşekkür ederim.

Eğer fiyatı düzgünse bunlara dikkat edin. Başka ildeyse araç, telefonla görüşüp, ekspertiz yaptırdığınızda ilanın haricinde bir durum çıkarsa ekspertiz ücretini onlar ödeyecek şeklinde kesinlikle anlaşın.

o konuda öyle yaparım teşekkür ederim.

470 bana fazla oluyor 2015 model üstü sıkıntı yok ama altında max 420 verebilirim. Araba güzel duruyor.

o konuda öyle yaparım teşekkür ederim.

470 bana fazla oluyor 2015 model üstü sıkıntı yok ama altında max 420 verebilirim. Araba güzel duruyor.

Ufak tefek boya yanıkları görünüyor ama bu arabanın orijinal olduğunun işareti içine sinmezse bel altı boyatır binersin. Dediğim gibi era üzmez. Bu fiyatlarda alınacak Fluence üzebilme ihtimali çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…