470 bin TL civarı araba önerisi

Çok iyi duruyor araba km side az ama uzak olmasa balıkesirdeyim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-fluence-1231140464/detay yakın olarak bundan başka bulamadım.

Hocam yanlış anlama ama samimiyetle söylüyorum sen kendin araba seçme çok üzülürsün. 262 bin kmde dizel Fluence ocağına incir ağacı dikebilir. benzinli almaya çalışın.

Zaten daha önce araba bilgim hiç yok daha yeni yeni bakıyorum. O konuda haklısınız çok tecrübesizim tamamdır benzinliğe odaklanırım.

Son attığım era güzelmiş. Orijinal araba aydın yakındı galiba Balıkesir'e

zaten daha önce araba bilgim hiç yok daha yeni yeni bakıyorum. O konuda haklısınız çok tecrübesizim tamamdır benzinliğe odaklanırım.
Biraz baktım da bu bütçede Fluence hiç içime sinmedi. Bence @Fearless0600 'ı dinleyin. Era daha mantıklı görünüyor. İnşallah bir sonraki aracınız olarak Fluence alırsınız.

Üzmeyecek Fluence'ler şu an 550-600 civarında olanlar. Onun altındakiler arabadan soğutabilir insanıeralar iyidir alan kolay kolay satmıyor 1.4 motorları sağlam motorlardır.

Üzmeyecek Fluence'ler şu an 550-600 civarında olanlar. Onun altındakiler arabadan soğutabilir insanıeralar iyidir alan kolay kolay satmıyor 1.4 motorları sağlam motorlardır.
dediğiniz gibi üzmeyecek arabalar o fiyatlarda bende bekleyeceğim çünkü şuan alsam bir mantığı kalmaz.

Dediğiniz gibi üzmeyecek arabalar o fiyatlarda bende bekleyeceğim çünkü şu an alsam bir mantığı kalmaz.

Hocam arabasız kalmaktansa era al bir tane eline para geçince satar daha iyisini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…