Deniz Ege Elmas Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 142 3 Ağustos 2024 #1 Ben 2024 de 470 aldım. Sene içinde boşluk olursa okul da 476'lik liseye gecebiliyor muyum?
Baypenguen61 Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Deniz Ege Elmas dedi: Ben 2024 de 470 aldım. Sene içinde boşluk olursa okul da 476'lik liseye gecebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Nerede gördüm hatırlamıyorum ama sanki alabilirler ya
Deniz Ege Elmas dedi: Ben 2024 de 470 aldım. Sene içinde boşluk olursa okul da 476'lik liseye gecebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Nerede gördüm hatırlamıyorum ama sanki alabilirler ya
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Maalefef puan farkı çok fazla sadece sen degil senden yüksek bir çok kişi orayı ister
Deniz Ege Elmas Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 142 3 Ağustos 2024 #4 Zipik dedi: Maalefef puan farkı çok fazla sadece sen degil senden yüksek bir çok kişi orayı ister Genişletmek için tıkla... İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum
Zipik dedi: Maalefef puan farkı çok fazla sadece sen degil senden yüksek bir çok kişi orayı ister Genişletmek için tıkla... İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum
Baypenguen61 Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 Deniz Ege Elmas dedi: İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum Genişletmek için tıkla... Ben nedense öyle girebildiğini hatırlıyorum ama nereden hatırlıyorum bilmiyorum ve yanlış bilgi de olabilir yanii
Deniz Ege Elmas dedi: İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum Genişletmek için tıkla... Ben nedense öyle girebildiğini hatırlıyorum ama nereden hatırlıyorum bilmiyorum ve yanlış bilgi de olabilir yanii
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 Deniz Ege Elmas dedi: İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum Genişletmek için tıkla... Evet sene içerisinde nakil isteyebilirsin
Deniz Ege Elmas dedi: İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum Genişletmek için tıkla... Evet sene içerisinde nakil isteyebilirsin
Deniz Ege Elmas Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 142 3 Ağustos 2024 #7 Zipik dedi: Evet sene içerisinde nakil isteyebilirsin Genişletmek için tıkla... İnternette bazı hocalar puaninizdan yüksekse deneyemezsiniz diyorlar dedikleri gercekmi
Zipik dedi: Evet sene içerisinde nakil isteyebilirsin Genişletmek için tıkla... İnternette bazı hocalar puaninizdan yüksekse deneyemezsiniz diyorlar dedikleri gercekmi
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 Deniz Ege Elmas dedi: İnternette bazı hocalar puaninizdan yüksekse deneyemezsiniz diyorlar dedikleri gercekmi Genişletmek için tıkla... Knk kim lisesinden daha düşük bi yere nakil istesin ki?
Deniz Ege Elmas dedi: İnternette bazı hocalar puaninizdan yüksekse deneyemezsiniz diyorlar dedikleri gercekmi Genişletmek için tıkla... Knk kim lisesinden daha düşük bi yere nakil istesin ki?
Deniz Ege Elmas Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 142 3 Ağustos 2024 #9 Zipik dedi: Knk kim lisesinden daha düşük bi yere nakil istesin ki? Genişletmek için tıkla... Haklısın MEB'in kuraliymis heralde umarım geçerim o liseye bilgi verdiğiniz için teşekkürler
Zipik dedi: Knk kim lisesinden daha düşük bi yere nakil istesin ki? Genişletmek için tıkla... Haklısın MEB'in kuraliymis heralde umarım geçerim o liseye bilgi verdiğiniz için teşekkürler
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #10 Deniz Ege Elmas dedi: Haklısın MEB'in kuraliymis heralde umarım geçerim o liseye bilgi verdiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Umarım gecersin
Deniz Ege Elmas dedi: Haklısın MEB'in kuraliymis heralde umarım geçerim o liseye bilgi verdiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Umarım gecersin