470 TL M.2 SSD önerisi

Delikan

Kilopat
Aklımda SanDisk Ultra 500GB M.2 SSD var, 2. el olarak alacağım bilginiz olsun. Şu anda ufak bir takas üstüne de birz nakit ile 500GB SanDisk Ultra alabiliyorum, alıcı ile konuştum son aşamada size de danışmak istedim. Sizin öneriniz ne olur?
Ortalama 400-470 TL arası bütçe ile 2. elden 500GB M.2 SSD önerilerinizi bekliyorum. Bu arada şu anda düşündüğüm SSD için kulaklık+180TL nakit için anlaştık.

20 lira fazla verin, ikinci el ile uğraşmayın.
Hem de Amazon'dan. Tadından yenmez. Bende de 1TB modeli var gayet memnunum.

yani kullandığım kulaklık değil onu verip üstüne 180tl ile almak sanki daha mantıklı siz ne dersiniz ?
Kulaklık modeli nedir?
jamesdonkey 712 zamanında indirimden 179TL'ye almıştım alıcı ile 220tl olarak anlaştık
aynı zamanda şu anda kullanmıyorum şu anda steelseries kullanıyorum

yani kullandığım kulaklık değil onu verip üstüne 180tl ile almak sanki daha mantıklı siz ne dersiniz ?

jamesdonkey 712 zamanında indirimden 179TL'ye almıştım alıcı ile 220tl olarak anlaştık
aynı zamanda şu anda kullanmıyorum şu anda steelseries kullanıyorum
Fiyat konusunda mantıklı olabilir cebinizden çok para çıkmayacak gibi. Ama SSD bu ne kadar kullanıldı ne durumda bilmiyoruz garantisi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı