4700₺ bilgisayar toplama

Bütçe
4700₺

lxngboi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şubat ayında babamla anlaştık ve kendime iPhone SE almaya karar verdik ama ben sonra fikrimi değiştirip bu parayla bilgisayar almaya karar verdim. Şu an piyasada 4700₺ fiyata yakın Unlost Eco V2 sistemi var, onu mu alsam ya da bu fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir mi? (Klavye monitör kulaklık vesaire var ama mouse biraz sıkıntılı sisteme onu da ekleyebilirseniz çok hoş olur.)

Klavye ve mouse hediyeli. RAM'i 2 x 8 yapın, SSD seçmeyin Patriot Burst alın
(başka yerden temin edin).

Palit GTX 1660 alın ve anakartı değiştirin. (Anakarttan anlamıyorum stokta yok diye değiştirin dedim, başka kişilerden bilgi alabilirsiniz.)

Konu açınız başkasının konusuna yazmayınız

Anakart stokta yok galiba ama şubat ayına gelir herhalde.

Galiba bu sistemi alacağım ama aklıma bir soru takıldı, işletim sistemi seçmezsek deneme sürümü mü geliyor yoksa hiç bir şey yüklenmemiş mi oluyor?

Galiba bu sistemi alacağım ama aklıma bir soru takıldı, işletim sistemi seçmezsek deneme sürümü mü geliyor yoksa hiç bir şey yüklenmemiş mi oluyor?
Arkadaşın da dediği gibi yüklenmemiş geliyor, siz de kurabilirsiniz ya da bir bilgisayarcıdan da yardım alabilirsiniz kolay bir işlem zaten.

Arkadaşın da dediği gibi yüklenmemiş geliyor, siz de kurabilirsiniz ya da bir bilgisayarcıdan da yardım alabilirsiniz kolay bir işlem zaten.
Bilgisayarcıya götürsem kısa bir işlem midir? çünkü hem burada hem sosyal medyada dolanan hikayeler yüzünden bilgisayarı mahalle bilgisayarcısına bırakmaya içim pek el vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…