4700 TL farkla S22'den S23'e geçilir mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Samsung öğrenci indirimi ile S23 128 GB modelleri eski cihazı da verince toplam 21699 oluyor. S22'nin batarya hariç her şeyinden memnunum. Yakın zamanda 25W powerbank alacağım ve bu da ortalama 600 TL. Düz hesap S23 bana 4 bin TL'ye gelecek. Sizce mantıklı olur mu? 256 GB ve UFS 4.0 olan modeli almak isterim ama kampanya sadece 128 GB için geçerli.

S23'ün sanırım bataryası daha iyiydi öyle okumuştum telefon yeni işlemciyle daha optimize daha kararlı bir şekilde çalışıyor bu da pile olumlu etki ediyormuş hem de hissedilir bir derecede o yüzden geçilir.

Bence gerek yok.

Bence gerek yok.
Hocam ileride bu fırsatı bulabilir miyim bilmiyorum. Daha sonra S24 serisinde vs. avantaj oluyor sanırım son çıkan telefona daha çok geri ödeme veriyorlar.

Bence geçin hocam. Sırf snapdragon gen 2 için bile geçilir. Gen 2, gen 1in aksine gerçektende verimli ve güçlü bir işlemci.(TSMC sağolsun) S23 arayüz animasyonlarında pürüzsüzlük 8 gen 2 ve one ui 5.1 sayesinde iphone seviyesine gelmiş durumda. Arayüz hızı anlamında da(uygulama açış hızı vs.) şuanda iphone’dan daha hızlı. Kamerada fotoğraflarda pek fark göremezsin ama videoda çok büyük fark var, özellikle stabilizasyonda ve 8k da artık kullanılabilir seviyeye geldi. Geçen sene s22 stabilizasyon konusunda ip13 ün baya bi gerisindeydi ama bu sene ip14ü bile geride bıraktı. Batarya performansı olarak s22ye göre çok üstün telefon ve ip14le de neredeyse kafa kafayalar. Hatta 60hz çekersen ip14 ile aynı ekran süresini alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan hız testine bakabilirsin. Videoda s23 ultra ve ip14 pro max karşılaştırıyor ama s23 ve ultra performansı aynı. İp14 pro max’te a16 baz model 14’te ise a15 var. Yani 14 ile s23 arasındaki fark videodakinden de daha fazla olur. Bu arada ek olarak şunu diyeceğim videoda sonuç olarak ikiside aynı çıkıyor ama 2. fazda s23te uygulamadan çıkmak için iki kere yukarı kaydırması gerektiği için aradaki fark azalıyor yoksa s23u önde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu videoda s23u ve s22u akıcılık testi. Bu sonuçlar baz s22 ve s23 modelleri için de geçerli sonuçta aynı işlemciyi kullanıyorlar. S22 serisinde oneui 5.1 akıcılığı arttırmış fakat cihaz ısınmaya başlayınca hayvan gibi kasmaya başlıyo. Ama s23 serisinde 8 gen 2 verimli olduğu için hiç ısınmadığı gibi kasmıyorda.

Merhaba.

Bugün canlı olarak görme fırsatına nail oldum.
Cihazın kamerayı açıkçası biraz zorlamaya çalıştım.

Tüm odaklama modlarını denedim. (10x optik zoom'a kadar) Şahsen bir sıkıntı göremedim.

İşlemci olarak gerçekten çok iyi. Akıcılık dersek cihaz hakikaten yağ gibi akıyor.
S9+ ile yan yana karşılaştırınca bunu direkt yüzüme tokat gibi çarptı telefon.

S22'ye göre araştırdığım kadarıyla çoğu şey iyileştirilmiş.
Bence S23'e geçmek için değer.

İnşallah nasipse ben de bu yaza Phantom Siyahı rengiyle devam edeceğim Samsung kullanmaya.

Son düzenleme:
Son durum nedir? Eger hala gecmediyseniz gecin derim. S23, cok daha iyi surdurulebilir performans, daha iyi termal basarim ve fazladan 1 yil guncelleme destegi sunuyor, islemcinin guc tuketiminden kaynaklanan 2 kati kadar daha iyi acik ekran suresi de cabasi. 4k fiyat farki cok az, gerci simdi 5-6K olmustur o. S24’te bekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…