4700 TL Mini ITX PC toplama

Yer
Ankara
Evde yeteri kadar yer olmadığından ve bir yerlere götürmek istediğimden mini ITX PC toplamanızı istiyorum. En fazla Mid ATX olabilir. Yeter ki taşınabilirliği fazla, az yer kaplayan bir PC olsun. Bütçe 4700 TL.
@Sylveon @caneruncu hocalarım bu kasa nasıldır? PSU sığar mı? Ekran kartı çok ısınır mı(Galax 1660 Super ya da RX 5500 XT)?

Son düzenleme:
2 ekran kartı arasında 10-20 fps kadar fark var ikisi de aynı fiyat bandında 100 tl kadar fark var nvidia ekran kartı almanızı tavsiye ederim performans açısından sizin için daha iyi olur

2 Ekran kartı arasında 10-20 FPS kadar fark var ikisi de aynı fiyat bandında 100 TL kadar fark var NVIDIA ekran kartı almanızı tavsiye ederim performans açısından sizin için daha iyi olur.

Evet bayağı fark var. Ama konu eski. Eskiden RX 5500XT 1200 TL olmuştu ve yanında 2 tane oyun hediye geliyordu. Ondan düşünmüştüm.

veya
(KFA2=Galax)

1- Mesh olan modeli seçtim ve öne güzel bir fan koydum.
2- 600W Gold bir PSU tercih ettim.

Hocam çok teşekkür ederim. Yakın bir zamanda bir yerden RX 570 ITX gelme şansı var, eğer gelirse PSU olarak 500W yetecek midir? Bu arada cidden güzel bir sistem olmuş, resmen konsol katili

Bir ara kendi konsolumu öldürmek için bayağı araştırma yapmıştım

500W yeterli olur ama ben PSU kısamıyorum hatta bütçe yetse 750W modelini koyacaktım.

Hocam cidden çok teşekkür ederim, üstümde çok hakkınız var, sizin sayenizde aydınlandım resmen. Büyük ihtimalle bu sistemi alacağım. Hatta 100 TL daha bütçe artırabilirsem, 1660 Super ITX modelini alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…