2 Ekran kartı arasında 10-20 FPS kadar fark var ikisi de aynı fiyat bandında 100 TL kadar fark var NVIDIA ekran kartı almanızı tavsiye ederim performans açısından sizin için daha iyi olur.
Amd Ryzen 5 1600 YD1600BBAEBOX 3.6 GHz AM4 16 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600 YD1600BBAEBOX 3.6 GHz AM4 16 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com VeyaAxle GeForce GTX1660 Super 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
(Kfa2=galax)KFA2 GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (65SQL8DS61EK) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G) - SSD - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kingston garanti bilgisi için tıklayınız. https://www.kingston.com/tr/company/warrantywww.teknobiyotik.com SilverStone Sugo SG13B / Mini ITX Performans Kasası (SST-SG13B) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Mini Boyutlarda Gerçek Bilgisayar Deneyimi Dünyaca ünlü kasa üreticisi SilverStone, mini boyutlarıyla yer kaplamayan, mini-ITX ve mini-DTX yapılı anakart ve tam boy PSU desteğiyle göz dolduran yeni küp kasası Sugo SG13'ü sunar. Ön paneli mesh ızgaralı olan SilverStone Sugo SG13, üç tarafı...www.teknobiyotik.com n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
1- Mesh olan modeli seçtim ve öne güzel bir fan koydum.
2- 600W Gold bir PSU tercih ettim.
Bir ara kendi konsolumu öldürmek için bayağı araştırma yapmıştım
500W yeterli olur ama ben PSU kısamıyorum hatta bütçe yetse 750W modelini koyacaktım.
Anladım hocam kusura bakmayın dikkat etmedimEvet bayağı fark var. Ama konu eski. Eskiden RX 5500XT 1200 TL olmuştu ve yanında 2 tane oyun hediye geliyordu. Ondan düşünmüştüm.
Anladım hocam kusura bakmayın dikkat etmedim