Herkese merhaba arkadaşlar. Forumdan bir arkadaşın çok çok büyük yardımlarıyla bir sistem topladık. Bu bütçe civarında sistem toplamak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
Sistem şu şekilde;
Merhaba. Gördüğüm üzere Nanokatolog adlı siteden bir iki bileşen sipariş vermişsiniz. Ürünler ulaştıysa kaç günde ulaştı, ulaşmadıysa ulaştığında bilgi verme şansınız var mıdır? Teşekkürler.
Merhaba. Gördüğüm üzere Nanokatolog adlı siteden bir iki bileşen sipariş vermişsiniz. Ürünler ulaştıysa kaç günde ulaştı, ulaşmadıysa ulaştığında bilgi verme şansınız var mıdır? Teşekkürler.
Evet. Ana kart, ekran kartı ve RAM siparişi verdim. Ekran kartı ve ana kart stoklarında bulunuyormuş ama RAM yurtdışından tedarik edilecek 7 günü bulur dediler. Siparişi daha dün verdim ama elime geçtiğinde size haber veririm.
Evet. Ana kart, ekran kartı ve RAM siparişi verdim. Ekran kartı ve ana kart stoklarında bulunuyormuş ama RAM yurtdışından tedarik edilecek 7 günü bulur dediler. Siparişi daha dün verdim ama elime geçtiğinde size haber veririm.
Hocam merhaba. Nanakatalog’dan salı günü sipariş verdim, perşembe kargoya vermişler. Bugün de elime geçecekti fakat şehir dışına çıktığım için alamadım. Uzun lafın kısası ürünleri kontrol edemedim ama beklediğimden daha kısa sürede geldi.