K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 17 Eylül 2016 #11 Sirvaliente dedi: Genemi oyun kanalı. Genişletmek için tıkla... Sorun mu var?
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 17 Eylül 2016 #12 KralGS dedi: Sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bence yok. Çok iyi oyun kanalları var. Kerim Demir gibi. Yaşları küçük olsa da 'kaliteli' içerik çıkartabiliyorlar.
KralGS dedi: Sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bence yok. Çok iyi oyun kanalları var. Kerim Demir gibi. Yaşları küçük olsa da 'kaliteli' içerik çıkartabiliyorlar.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 17 Eylül 2016 #13 win987 dedi: Bence yok. Çok iyi oyun kanalları var. Kerim Demir gibi. Yaşları küçük olsa da 'kaliteli' içerik çıkartabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaş "Gene mi oyun kanalı" dedi ya, o nedenle söyledim, beğensin ya da beğenmesin, her şekilde arkadaş o YouTube kanalını açacak. Sanki o kişiden izin almak zorundayız gibi, gelmiş bir de "Gene mi oyun kanalı" diyor...
win987 dedi: Bence yok. Çok iyi oyun kanalları var. Kerim Demir gibi. Yaşları küçük olsa da 'kaliteli' içerik çıkartabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaş "Gene mi oyun kanalı" dedi ya, o nedenle söyledim, beğensin ya da beğenmesin, her şekilde arkadaş o YouTube kanalını açacak. Sanki o kişiden izin almak zorundayız gibi, gelmiş bir de "Gene mi oyun kanalı" diyor...
CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 649 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #14 türkerr dedi: Ne olur Minecraft, slime ve LoL videoları çekme. Genişletmek için tıkla... Seni ilgilendirmez. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2016
türkerr dedi: Ne olur Minecraft, slime ve LoL videoları çekme. Genişletmek için tıkla... Seni ilgilendirmez.
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #15 İmzamdaki sistemden ilham alabilirsin.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 980 17 Eylül 2016 #16 @KralGS isimli kullanıcının topladığı sistem gayet güzel. O bütçeye GTX 1070 yakışırdı zaten. Erdinç 31 dedi: İmzamdaki sistemden ilham alabilirsin. Genişletmek için tıkla... O bütçeye GTX 970 almak ve eski haswell işlemci almak iyi olmaz.
@KralGS isimli kullanıcının topladığı sistem gayet güzel. O bütçeye GTX 1070 yakışırdı zaten. Erdinç 31 dedi: İmzamdaki sistemden ilham alabilirsin. Genişletmek için tıkla... O bütçeye GTX 970 almak ve eski haswell işlemci almak iyi olmaz.
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #17 İlham dedim 970 konusunda haklısın ama haswell ler daha güçlü.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 980 17 Eylül 2016 #18 Erdinç 31 dedi: İlham dedim 970 konusunda haklısın ama haswell ler daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Senin şuan söylediğin eski yeniden üstündür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erdinç 31 dedi: İlham dedim 970 konusunda haklısın ama haswell ler daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Senin şuan söylediğin eski yeniden üstündür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #19 Hasweller tek çekirdekde birazcık daha üstün ve diğer herşeyleri aynı.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 980 17 Eylül 2016 #20 Erdinç 31 dedi: Hasweller tek çekirdekde birazcık daha üstün ve diğer herşeyleri aynı. Genişletmek için tıkla... Videoyu izledinmi ?
Erdinç 31 dedi: Hasweller tek çekirdekde birazcık daha üstün ve diğer herşeyleri aynı. Genişletmek için tıkla... Videoyu izledinmi ?