4700 TL'ye monitör ve sistem önerisi

Quardratum

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bütçem 4700 TL civarı. Sistem + monitör kurmak istiyorum. Black Friday gününü beklememle Amazon.com'da indirimde bir monitör gördüm. Monitör 144 Hz, kuracağım sisteme gerekli midir? Monitörün fiyatı uygun gibi geldi. 1 ayı geçkin süredir araştırıyorum, anladığım bir konuda olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. Hazır sistem almalı mıyım? Yoksa parçaları tek tek toplayıp bir bilgisayarcıya yaptırmalı mıyım?

Sistem :Orion 2690 [Yavuz Selim] | R5 2600 SAPPHIRE Pulse RX 590 8G G5 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Monitör : Amazon.com.tr: Satın Alma Tercihleri: Samsung 24" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot%125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör

Ben tek tek topladım ve neredeyse aynı fiyata geldi. Yani o sistemi benimkiyle aynı özelliklerde yapınca 4082 TL tutuyor. Parça parça toplarsan 4061 Lira tutuyor.

Oynadığım oyunlar LoL , Gta 5 , Pugb , CS GO ve Mimarlık dersleri için 3DS Trimax kullanacağım. Monitör 144 hz almalı mıyım ?
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. 11.11 ve Black Friday'ı beklemeye gerek var mıdır ? Daha uyguna kapatabilir miyim ? Birde internetten hazır sistem alsam bir sıkıntı yaşar mıyım ?

144 HZ ultra ayarlarda sadece CS:GO ve LoL'de alırsın o ekran kartı ile. Diğerlerinde ayarları low-medium yaparak kullanabilirsin. Daha sonra ekran kartı güncellediğinde monitör de güncellemen gerekmez.
144 HZ alabiliyorken almak çok mantıklı.
11.11 geldi zaten şurada 4 gün kaldı. Black Friday de beklenebilir. İnternetten hazır sistem alırsan sıkıntı yaşamazsın. Kasayı toplayıp sana yolluyorlar zaten. Güç kablosunu takıp monitöre bağlıyorsun ve kullanıma hazır geliyor. Tabi Windows kurdurduysan.

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Pulse ve Nitro modelinde ne gibi bir fark var ? Birde 550w yeterli gelir mi ?
Ben tek tek topladım ve neredeyse aynı fiyata geldi. Yani o sistemi benimkiyle aynı özelliklerde yapınca 4082 TL tutuyor. Parça parça toplarsan 4061 Lira tutuyor.
Hocam sisteminden memnun musun ? Bir sıkıntısı varsa öğrenebilir miyim ?

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Pulse ve Nitro modelinde ne gibi bir fark var ? Birde 550w yeterli gelir mi ?

Hocam sisteminden memnun musun ? Bir sıkıntısı varsa öğrenebilir miyim ?
Nitro+ modeli en yüksek OC değerine sahip modellerden biridir. 3-4 FPS oynar Pulse modeline göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…