Nitro+ modelini kullananlar sıcaklığını max 75-76 derece görmüş. Pulse'ta ise 82 derece gördüm ben. Ayrıca Nitro+; biraz daha hızlı ve ışıklı olması güzel bir görünümü olmasını sağlıyor. Zaten dediğim gibi sinerji.com'da şu an 1390 lira Nitro+ modeli. 60 lira daha az verip Pulse alınmaz. Diğer sorunuza gelirsek, sistemim imzamda yazıyor, 550w 80+ PSU kullanıyorum ve yeterli. Diğer bileşenlerden de memnunum. Sadece anakart veya SSD'den kaynaklı olduğunu düşündüğüm uzun süren bir BİOS Zamanım var. Masaüstüne 15-16 saniyede geliyor ama bunun 9 saniyesi BİOS Zamanı. 8-9 Saniyede masaüstüne gelmesi gerek diyenler vardı o yüzden anakart veya SSD'de bir sorun ya da yavaşlık olduğunu düşünüyorum. Onun dışında kullandığım kasayı kesinlikle tavsiye ederim. Çok kaliteli ve içinde de 550w 80+ PSU bulunduruyor. İşlemcim keza gayet kaliteli ama indirimlerden 2700X alabilirsen çok daha iyi olur. Ekran kartımın sıcaklığı 82 dereceyi görüyor ama bu performansa etki etmiyor o yüzden ondan da memnunum. Sadece çok ufak bir Coil Whine sesi geliyor ekran kartından ama bunu dert etmedim çünkü çok az ses geliyor ve zaten oyun oynarken kulaklığım takılı. Onun dışında fan ayarını yükseltsem belki 82 dereceleri görmez ama hiç denemedim. Ramlerimin de yine çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Parçaları tek tek atarım istiyorsan nereden aldığımı. Mesaj çok uzun oldu diye bu mesaja sıkıştırasım gelmedi.