Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada Sinerji bilgisayar güvenli midir? Gidip mağazasından alabileceğim bir yer olsun istiyorum. Bu arada İstanbul'da oturuyorum.
Şu anki en iyi sistem bu gibi duruyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
RAM'i 16GB yapmanız daha iyi olur. Bir de 240GB SSD size yeter mi? İşletim sistemiyle birlikte 200GB civarı anca kalır zaten.
Ayrıca kasa ve güç kaynağına güvenmiyorum. Corsair, Cooler Master gibi markalara yönelin.
Seçtiğiniz sistemle neredeyse aynı ancak kasa, RAM ve SSD açısından daha avantajlı. Sinerji'ye gelince evet güvenlidir. İncehesap'ta güvenilirdir. Kuşkunuz olmasın.
Seçtiğiniz sistemle neredeyse aynı ancak kasa, RAM ve SSD açısından daha avantajlı. Sinerji'ye gelince evet güvenlidir. İncehesap'ta güvenilirdir. Kuşkunuz olmasın.
Kötü bir marka değil fakat SSD'si kronik sorunlu, sağlığı çok çabuk düşüyor ama PC'den vazgeçtirecek kadar büyük bir problem değil bu. 4800 TL'ye RTX2060, 16 GB RAM, R5 2600'lü PC alıyorsun. SSD dışında muhteşem bir sistem. Alacaksanız kesinlikle o sistemi alın, RX580 toplanmaz o paraya.
Önerilen webtekno pc'ye özelleştirmeden James Donkey JD512 takarsanız fiyatı 4828tl oluyor. 30tl farka çok daha hızlı bir ssd almanız mümkün. Buna dikkat edin.
Önerilen webtekno pc'ye özelleştirmeden James Donkey JD512 takarsanız fiyatı 4828tl oluyor. 30tl farka çok daha hızlı bir ssd almanız mümkün. Buna dikkat edin.
O zaman git 2060 sistem varken bunu al: AMD R5 2600-ASUS TUF-GTX1660TI-O6G-PRIME B450M-K-OCZ 480GB SSD-GSKILL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar
RAM 8 GB, ekran kartı yükte 90 derecelere çıkıyor. Aynı paraya RTX2060 ve 16 GB RAM varken gidip 1660Ti ve 8 GB tercih etmelisin bence de. Merak etmeyin, internetten alınca kimse paranızı çalıp teröristlere vermiyor.
İnat edecekseniz gidip Vatan'dan alın daha kötü sistemi.