hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 12 Ocak 2021 #11 adnanaral dedi: Bilseydim G413 almazdım ben ya. Şu an kullanıyorum memnunum ama bu kadar sorunlu olduğu yazmıyordu. Genişletmek için tıkla... İlla sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok hocam. Sorun yaşsanız bile Logitech'in müşteri memnuniyeti çok iyidir, sizinle ilgilenirler.
adnanaral dedi: Bilseydim G413 almazdım ben ya. Şu an kullanıyorum memnunum ama bu kadar sorunlu olduğu yazmıyordu. Genişletmek için tıkla... İlla sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok hocam. Sorun yaşsanız bile Logitech'in müşteri memnuniyeti çok iyidir, sizinle ilgilenirler.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #12 adnanaral dedi: Bilseydim G413 almazdım ben ya. Şu an kullanıyorum memnunum ama bu kadar sorunlu olduğu yazmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi bitse bile servise yollayın. Adamlar sağlam ilgileniyor. Sorunlu mu sorunlu ama servise uğrayanı madur etmezler.
adnanaral dedi: Bilseydim G413 almazdım ben ya. Şu an kullanıyorum memnunum ama bu kadar sorunlu olduğu yazmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi bitse bile servise yollayın. Adamlar sağlam ilgileniyor. Sorunlu mu sorunlu ama servise uğrayanı madur etmezler.
adnanaral Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 178 12 Ocak 2021 #13 hadwiger dedi: İlla sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok hocam. Sorun yaşsanız bile Logitech'in müşteri memnuniyeti çok iyidir, sizinle ilgilenirler. Genişletmek için tıkla... Quanic dedi: Hocam garantisi bitse bile servise yollayın. Adamlar sağlam ilgileniyor. Sorunlu mu sorunlu ama servise uğrayanı mağdur etmezler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
hadwiger dedi: İlla sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok hocam. Sorun yaşsanız bile Logitech'in müşteri memnuniyeti çok iyidir, sizinle ilgilenirler. Genişletmek için tıkla... Quanic dedi: Hocam garantisi bitse bile servise yollayın. Adamlar sağlam ilgileniyor. Sorunlu mu sorunlu ama servise uğrayanı mağdur etmezler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.