Arkadaşlar merhaba, RX 5700 XT ekran kartı ve Ryzen 5 3600 işlemcim var. GTA 5, CS2 Gibi oyunlar oynuyorum. Pek bir beklentim yok, akıcı olsun ve sorun çıkartmasın yeter desem yeridir. Ekran kartımın HDMI girişi bozuk, DisplayPort ile kullanacağım bir monitör arıyorum. Çıkabildiğim en yüksek bütçe 4750, en fazla bu olur. Fiyat performans ürünü olması önemli, yani ucuza iyi bir performans almak istiyorum. Birkaç monitör seçtim, siz hangisini önerirsiniz? Farklı bir öneriniz olur mu?
Arkadaşlar merhaba, RX 5700 XT ekran kartı ve ryzen 5 3600 işlemcim var. GTA 5, CS2 Gibi oyunlar oynuyorum. Pek bir beklentim yok, akıcı olsun ve sorun çıkartmasın yeter desem yeridir. Ekran kartımın HDMI girişi bozuk, Display Port ile kullanacağım bir monitör arıyorum. Çıkabildiğim en yüksek bütçe 4750, en fazla bu olur. Fiyat performans ürünü olması önemli, yani ucuza iyi bir performans almak istiyorum. Birkaç monitör seçtim, siz hangisini önerirsiniz? Farklı bir öneriniz olur mu?
Hocam o bütçe olarak biraz zorluyor ama evet benim en çok dikkatimi aynı şekilde o çekti. Diğerleri pişman eder mi sizce? Evnia modeli iyi diyorlar ama.
Hocam o bütçe olarak biraz zorluyor ama evet benim en çok dikkatimi aynı şekilde o çekti. Diğerleri pişman eder mi sizce? Evnia modeli iyi diyorlar ama.