4750G, Vega 8 ve 10400F, GTX1660s sistem

Hangi sistem?

• Oy verenlerin toplamı
    37
Makaleler
24
(En azından şimdilik) bu sistemlerden birini almayı düşünmüyorum; sohbet ve bilgi paylaşımı amacıyla konuyu açıyorum.
Arkadaşlar merhaba, sizlere bir soru soracağım. Elinizde herhangi bir bilgisayar yok ve bir bilgisayar almanız gerekiyor. Önünüzde aynı fiyatta (olduğunu varsayalım) iki sistem var, bunlar şu şekilde:
Sistem 1
- Intel Core i5 10400F 6C/12T işlemci (stok soğutuculu)
- ASUS Prime H410M-K anakart
- XPG Gammix D30 2x8GB 3000MHz DDR4 bellek
- ASUS GTX1660 Super Dual EVO 6 GB ekran kartı
- Team CX1 480GB SATA SSD
- Lian Li Lancool 205 Mesh ARGB kasa
- FSP Hydro HD600 güç kaynağı

Sistem 2
- AMD Ryzen 7 PRO 4750G 8C/16T işlemci (dahili Vega 8 7nm GPU)
- Gigabyte B550M Aorus PRO-P anakart
- Crucial Ballistix RGB 2x16 GB 3600MHz CL16 bellek
- XPG Gammix S50 Lite 1TB Gen4 SSD
- Lian Li PC-O11 Dynamic Mini kasa
- Cooler Master V650 SFX güç kaynağı
- Lian Li Galahad 240mm AIO soğutucu
- Arctic Bionix RGB 3'lü kasa fan seti
Bu sistemlerden birisi sizin olacak ancak bazı şartlar var: Sistemleri özelleştiremezsiniz, başka bir sistem seçemezsiniz, 4 ay boyunca hiçbir yükseltme yapamazsınız (sonrasında özgürsünüz). Hangisini seçerdiniz ve seçiminizin nedeni nedir?

2. sistemi alırım. Çoklu çekirdek konusunda daha iyi olacaktır ve daha ileri dönük. Bir süre böyle kullanıp, sonra ekran kartı alırdım. 2. sistem her yönden daha uzun ömürlü ve daha masrafsız. Ayrıca bilgisayar sadece ekran kartından oluşmuyor, hatırlatırım.

Sistem 2'yi seçerdim.

Kendime göre konuşuyorum zaten genellikle CS:GO oynuyorum yüksek FPS verecektir gündelik kullanımda benim haliyle işimi zaten görür sonra güzel bir ekran kartı takar işimi sağlama alırdım.

Sistem 1'i seçseydim sonradan güçlü bir ekran kartı takarsam AMD tarafına yönelirdim onun için ana kart değiştirmem gerekecek uzun iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…