4770k, 780 Ti tabanlı sistem

Z87-GD65 alacağıma Asus ROG Maximus 6 Gene alırım daha iyi. Biliyorum mATX ana kart ancak barındırdığı özellikler bakımından Formula ile neredeyse aynı (fazladan birkaç port dışında) ve SLI de taşıyabiliyor. Zaten kaliteli bir kasa+soğutma ile ısınma problemi yaşayacağını da düşünmüyorum. Ayrıca işlemci problem çıkarmadığı sürece i7-4770K'ı rahatlıkla günlük kullanım için 4.6/4.7 GHz'e ayarlayabiliyorsun.

ATX diye Hero'ya hiç bulaşma, bluetooth, wireless gibi birtakım özellikleri eksik ve fazladan 200 TL masraf çıkartır sana. Hatta o 200 TL'nin üzerine 100 daha harcar Formula alırdım onun yerine ancak Gene sunduğu özellikler bakımından üst segment ana kartlarda F/P diyebileceğim bir ürün.

Son düzenleme:
Gigabyte önerdim ve o anakart O.C ister performans açısından Asus Hero'dan daha iyi.
Hangi modelini önerdin? Konu başlığı içerisinde göremedim. Ayrıca bu bundan iyidir derken önerdiğin ürünün karşılaştırmasını da göster lütfen. Bu arada arkadaş oyun için bir sistem toplamak istediği için en iyi ses kartına sahip maximus daha iyi olacaktır. Ayrıca OC yaptığın gibi günlük kullanımdaki kullanımı, rahatlığı ve güvenilirliği de önemli.

Son düzenleme:
Maximus da düşünüyordum asus rog kalitesi , ses kalitesi , soğutmada testlerde z87 - gd65i geçiyor ve tasarım olarak bence iyi ama formula da rahatlık ve tasarımda çok iyi bence formula süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…