4770K'nın 5500XT ile dar boğaz yapacağını sanmam. Hali hazırda kullandığın anakart varsa önce onunla kullan yoksa ikinci el Z87 veya Z97 anakart alıp overclock yapabilirsin.
Bence en güzeli önce bir deneyin bakalım darboğaz yapacak mı? Eğer sıkıntı yaşarsanız ki ben yaşayacağınızı düşünmüyorum, yine buraya beni etiketleyerek yazın bütçenize göre güzel ve uyumlu parçalar önerebilirim.
Bence en güzeli önce bir deneyin bakalım darboğaz yapacak mı? Eğer sıkıntı yaşarsanız ki ben yaşayacağınızı düşünmüyorum, yine buraya beni etiketleyerek yazın bütçenize göre güzel ve uyumlu parçalar önerebilirim.
Ayrıca ben ikinci el ürün alacaksan bile kesinlikle garantili olmasını öneriyorum. Daha önce ikinci el anakart aldım, alırken görmedim işlemci pinlerinden biri kırıkmış ve aynı anda kondansatörlerden biri patladı ve ekran kartım bozuldu. En iyisi sıfır veya sıfır ayarında almak.