4770K O.C yapabilmek için anakart önerisi

4770K o kadar güçlü ki rtx 2060'ı bile besleyebilir .

Bazıları yapar diyor bazılar yapmaz diyor birşey anlamadım.

Bazıları yapar diyor bazılar yapmaz diyor birşey anlamadım.
Stabil bir overclock , güzel ram ve ssd kullanırsanız sorun olmaz . Anakatı güçlü tutmanızı öneririm. Alırken de dikkatli olun.

Lütfen benim için uygun bir işlemci anakart ve RAM yazabilir misniz? Rica etsem.

Bazıları yapar diyor bazılar yapmaz diyor bir şey anlamadım.

Bence en güzeli önce bir deneyin bakalım darboğaz yapacak mı? Eğer sıkıntı yaşarsanız ki ben yaşayacağınızı düşünmüyorum, yine buraya beni etiketleyerek yazın bütçenize göre güzel ve uyumlu parçalar önerebilirim.

Youtubede videolar mevcut "
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
"

Ayrıca ben ikinci el ürün alacaksan bile kesinlikle garantili olmasını öneriyorum. Daha önce ikinci el anakart aldım, alırken görmedim işlemci pinlerinden biri kırıkmış ve aynı anda kondansatörlerden biri patladı ve ekran kartım bozuldu. En iyisi sıfır veya sıfır ayarında almak.

RTX 2070 SUPER'i full hd de %5 %10 darboğzla oynatıyor .Siz çok rahat kullanırsınız.

Tamam önce alayım ekran kartımı darboğaz yaşasarsam duruma göre bişeyler yaparız.

Tamam önce alayım ekran kartımı darboğaz yaşasarsam duruma göre bir şeyler yaparız.

Darboğaz işlemciden değil de RAM tarafından olabilir belki. RAM frekansı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…